HØSTTURER!

SPAR OPPTIL 40% FØR DET ER FOR SENT


Hvor mange kalorier per dag for å gå ned i vekt

Hvor mange kalorier per dag for å gå ned i vekt. Bruk kalorikalkulator for å finne ut hvor mange kalorier du må ha for å gå ned i vekt.

Kalorier per dag for å gå ned i vekt

Selv om det ikke finnes fasit for hvor mange kalorier den enkelte må ha for å gå ned i vekt, kan du du bruke en kalorikalkulator for å estimere hvor mange kalorier du trenger hver dag for å gå ned i vekt. Kalorikalkulatoren beregner hvor mange kalorier per dag ut fra kjønn, alder, høyde og vekt, og beregner også kalorier basert på ditt aktivitetsnivå. Ut ifra disse variablene får du et estimat på ditt kaloribehov i løpet av en dag.

Beregne antall kalorier med SpurtBMR

SpurtBMR er kalorikalkulator som enkelt og raskt lar deg beregne hvor mange kalkulatorer du trenger for å gå ned i vekt.

SpurtBMR

Kalorikalkulatoren viser Basal Metabolsk Rate som kort forklart er antall kalorier kroppen trenger for å opprettholde nødvendige livsfunksjoner. CPM er summen av all fysisk aktivitet du gjennomfører i løpet av en dag, og viser ditt kaloribehov ut fra det aktuelle aktivitetsnivået.

Legg inn dine variabler som kjønn, alder, høyde og vekt, og angi aktivitetsnivå. Husk å velge ‘Gå ned’ for å beregne hvor mye kalorier du trenger for å gå ned i vekt.

SpurtBMR gir deg et estimat

Det er viktige å poengtere at det er mange variabler som vil avgjørende for om du går ned i vekt eller ikke. Kosthold og trening vil være faktorer som kan påvirke hvorvidt du går ned i vekt eller ikke. Hva den enkelte legger i aktivitetsnivå vil også variere. Det vil likevel være interessant å ha en pekepinn på hvor mange kalorier du trenger i løpet av en dag for å gå ned i vekt, og ha det som utgangspunkt for hva du må gjøre for å redusere vekten din.

Relaterte artikler:

Beregne kalorier med kalorikalkulator

Sett deg mål med kalorikalkulator

Om forfatteren

Legg inn kommentar

HØSTTURER!

SPAR OPPTIL 40%

Ultra Omega 3 er den ferskeste og reneste norske lakse-omega 3 som finnes på markedet