Hvor mange kalorier på styrketrening

H

Lær mer om hvordan du kan bruke SpurtCalorie for å beregne hvor mange kalorier du kan forbrenne ved å gjennomføre styrkeøvelser i sirkel.

Sirkeltrening

Sirkeltrening kan du gjennomføre med varierte styrkeøvelser, først og fremst med kroppen som belastning, og om ønskelig med styrkeapparater. Fordelen med å gjennomføre sirkeltrening med kroppen som belastning, er at du kan gjøre det nær sagt hvor som helst. Du kan gjennomføre styrketrening i sirkel med 6-10 øvelser, der du gjennomfører hver øvelse med høy intensitet, med korte pauser mellom hver øvelse. Eksempelvis kan du gjennomføre øvelsen i 20-30 sekunder, mens pausene kan være med samme lengde.

Kalorikalkulator for å estimere hvor mange kalorier på styrketrening

Du kan bruke SpurtCalorie kalorikalkulator for å beregne hvor mange kalorier du forbrenner når du gjennomfører styrketrening i sirkel. Husk at det flere faktorer som avgjør hvor mange kalorier du forbrenner, blant annet vekt og alder. Kalorikalkulatoren kan gi deg et estimat, slik at du får en pekepinn på omtrentlig antall kalorier du forbrenner.

SpurtCalorie

Legg inn hvor mye du veier og hvor lenge du gjennomfører sirkeltreningen. Velg ‘Sirkeltrening’ i nedtrekksmenyen. Legg til aktivitet og klikk for å beregne antall kalorier.

Relaterte artikler:

SpurtCalorie

BMR kalkulator

Forfatter

Legg inn kommentar

Spurt.no er et nettsted der du finner det aller meste av artikler om løping og trening. Du finner også artikler om motivasjon, og en rekke kalkulatorer du kan bruke når du trener.

Terje Lien

Terje Lien deler av sine erfaringer med løping og trening.

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss! info@spurt.no

Siste innlegg