Hvor mange kalorier forbrenner jeg

Hvor mange kalorier forbrenner jeg. Lær mer om hvordan du skal vite hvor mange kalorier du forbrenner i løpet av en dag ved å bruke kalorikalkulator.

Hvor mange kalorier du forbrenner

Hvor mange kalorier du forbrenner i løpet av en dag vil avhengig av generell forbrenning og hvilket aktivitetsnivå du har i løpet av en dag. Kaloribehovet ditt bør være likt med hvor mange kalorier du forbrenner for at du skal opprettholde vekten, og noe mindre en hva du forbrenner dersom du ønsker å gå ned i vekt.

Kalorikalkulator for å vite hvor mange kalorier du forbrenner

Bruk SpurtBMR kalorikalkulator for å vite hvor mange kalorier du forbrenner i løpet av en dag. Legg inn variablene kjønn, høyde, vekt, alder og aktivitetsnivå. SpurtBMR beregner raskt og enkelt hvor mange kalorier du må forbrenne i løpet av en dag.

SpurtBMR

Kalorikalkulatoren viser Basal Metabolsk Rate som kort forklart er antall kalorier kroppen trenger for å opprettholde nødvendige livsfunksjoner. CPM er summen av all fysisk aktivitet du gjennomfører i løpet av en dag, og viser ditt kaloribehov ut fra det aktuelle aktivitetsnivået.

SpurtBMR gir deg et estimat for hvor mye du må forbrenne av kalorier

Kalorikalkulatoren baserer seg på data du legger inn for å estimere kaloribehov i løpet av en dag, og avvik kan forekomme, ikke minst på grunn av at det kan være vanskelig å angi nøyaktig aktivitetsnivå og antall kalorier du forbrenner i løpet av en dag.

Relaterte artikler:

Hvor mange kalorier bør man forbrenne per dag

Hvor mange kalorier per dag

Om forfatteren

Legg inn kommentar