Hvor mange kalorier forbrenner du på Ringeriksmaraton?

0
257
Hvor mange kalorier forbrenner du på Ringeriksmaraton
SX-erfit Indoor 200 er en stødig og solid spinningsykkel for deg som ønsker å komme i form!

Ringeriksmaraton er en kraftanstrengelse og vil kreve mye energi i løpet av drøyt 42 kilometer. Bruk en kalorikalkulator for beregne hvor mange kalorier du vil forbrenne på Ringeriksmaraton!

Estimere kaloriforbruk på maraton

Hvor mange kalorier du forbrenner på Ringeriksmaraton vil blant annet avhenge av alder, vekt og med hvilken intensitet du løper Ringeriksmaraton. En kalorikalkulator vil på bakgrunn av mange variabler derfor ikke være helt nøyaktig. Men, du kan få en god indikasjon på hvor mange kalorier du faktisk kan forbrenne, basert på distansen du løper, kroppsvekt og tiden du brukte på distansen.

Legg inn vekt og «Løpe maraton» i listen over aktiviteter. Deretter legger du inn hvor lang tid i minutter du har brukt eller tenker å bruke på Ringeriksmaraton.

Artikkelen fortsetter under annonsen fra X-life

Veier du 80 kg og bruker 4 timer på Ringeriksmaraton , vil det tilsvare et estimat på 4896 kcal. Det er et betydelig antall kalorier i løpet av 4 timer. Det gjør det også enda mer forståelig for hvor viktig det er å fylle opp igjen lagrene dine med et sunt og næringsrikt kosthold, slik at du kan kickstarte restitusjon og gjennoppbygging av ødelagt muskulatur etter Ringeriksmaraton.

Annonse fra X-LIFE

HØSTSALG!

Opptil 

23%

rabatt!