Hvor mange kalorier du forbrenner ved å gå 1 time

0
1695
Hvor mange kalorier du forbrenner ved å gå 1 time


HØSTSALG!Lær mer om hvordan du kan bruke en kalorikalkulator for å beregne hvor mange kalorier du forbrenner ved å gå tur i 1 time.

Forbrenning av kalorier på å gå tur i 1 time

Hvilken forbrenning du har ved en type aktivitet vil være avhengig av flere faktorer, blant annet alder og med hvilken intensitet du gjennomfører aktiviteten. For å ha et estimat på ditt kaloriforbruk når du går i 1 time, kan du bruke SpurtCalorie, en kalorikalkulator som estimerer ditt kaloriforbruk når du gjennomfører en rekke forskjellige aktiviteter.

SpurtCalorie

Legg inn din vekt, og velg om du skal gå tur med vogn, eller gå turer med lav eller hard intensitet.

Artikkelen fortsetter under annonsen fra X-life

VIP20

VI HAR ALT DU

TRENGER TIL

HJEMMETRENINGEN!

20% MED

RABATTKODE:

VIP20


I TOPPFORM MED HIIT TRAINER STEPMASKIN

PROFORM HIIT TRAINER STEPMASKIN
Foto: X-life.no

Dette treningsapparatet er helt fantastisk! Det er behagelig å bruke samtidig som det gir suveren trening. Her får du muligheten til å trene både intervalltrening og rolige lange økter i ett og samme apparat.

Den har en steglengde på 13 cm horisontalt og hele 25 cm vertikalt. Allerede ut av esken får du 32 forhåndsinnstilte treningsprogrammer og 24 digitale motstandsnivåer. Den leveres med nettbrettholder og har integrerte høyttalere. På denne måten kan du både se og høre på favorittmusikken, favorittserien eller en film du har hatt lyst til å se samtidig som du løper. Flaskeholderen er på plass sånn at du har drikke raskt tilgjengelig når du trener. Transporthjul gjør at du enklere får flyttet på apparatet ved behov.

LES MER OM PROFORM HIIT TRAINER STEPMASKIN HER >>

Kaloriforbruk når du går turer

Hvis du veier 65 kg og går tur i 1 time med lav intensitet, vil det tilsvare et estimert kaloriforbruk på 228 kcal. Går du tur med vogn eller går tur med moderat intensitet, tilsvarer det et estimert kaloriforbruk på 260 kcal. Jogger du i 1 time, vil estimer kaloriforbruk være 520 kcal.

Relaterte artikler:

SpurtCalorie

Hvor mange kalorier forbrenner du?

Annonse fra X-LIFESX-erfit Indoor 200 er en stødig og solid spinningsykkel for deg som ønsker å komme i form!