Hvor mange kalorier du forbrenner med Crosstrainer?

Lær mer om hvordan du kan bruke en kalorikalkulator for å beregne hvor mange kalorier du forbrenner når du trener med Crosstrainer.

Trene med Crosstrainer

Hvis du leter etter en trening for hele kroppen, som trener opp armene, bena og overkroppen samtidig, samtidig som du har liten belastning på leddene dine, har vi svaret.

Å bruke en crosstrainer gir lignende fordeler som å jogge, men med mindre stress på ledd og muskler, spesielt knærne, som er et vanlig problemområde for mange løpere. Det er fordi du slipper støtene for hvert steg du tar når du jogger, fordi føttene dine aldri forlater pedalene, i tillegg til at du bruker flere muskler på en gang slik at du sprer belastningen. Cross Training hjelper faktisk til med å styrke ben- og muskeltettheten.

Øke forbrenningen med Crosstrainer

Avhengig av kroppsvekt og treningsintensitet, kan du forbrenne flere kalorier med en crosstrainer enn på en tredemølle eller ergometersykkel. Det kan være et godt alternativ til aerob trening, i tillegg til at maskinens pulsmåler lar deg sikre at du trener i riktig sone for målet ditt.

En annen flott ting med crosstrainer er at du har full kontroll gjennom hele treningsøkta. Du kan bevege deg i en komfortabel hastighet og øke intensiteten om ønskelig.

Hvor mye motstand du har på Cross treneren, vil avgjøre hvor mye krefter du må bruke for å holde føttene i bevegelse. Hastigheten bestemmes av din egen bevegelse. Så hvis du vil stoppe, bare stopp. Når du slutter å bevege deg, slutter maskinen å bevege seg.

Hvor mange kalorier forbrenner du med å trene på Crosstrainer?

Bruk en kalorikalkulator for sjekke ut hvor mange kalorier du kan forbrenne når du trener med Crosstrainer. SpurtCalorie beregner kaloriforbrenning basert kroppsvekt og hvor lang tid du bruker på crosstraineren.

Legg inn kroppsvekt, velg Cross trainer og hvor lang tid du tenker å trene på crosstraineren i kalorikalkulatoren under.

Veier du 65 kg og trener på Crosstrainer i 1 time, kan du ha en kaloriforbrenning på 325 kcal.

Relaterte artikler:

Alternativ trening for løpere

SpurtCalorie

Om forfatteren

Legg inn kommentar