Hvor mange kalorier bør man forbrenne hver dag

Hvor mange kalorier bør man forbrenne hver dag. Lær mer om hvor mange kalorier man forbrenner i løpet av en dag og hvordan du kan bruke kalorikalkulator for å estimere kaloribehov.

Hvor mange kalorier forbrenner man i løpet av en dag

Hvor mange kalorier du forbrenner i løpet av en flere faktorer. Forbrenningen hos den enkelte vil variere, og også med tanke på hvilket aktivitetsnivå du har i løpet en dag. For å få en pekepinn på hvor mange kalorier du har behov for å løpet en dag, kan du bruke en kalorikalkulator.

SpurtBMR kalorikalkulator for å beregne ditt daglige kaloribehov

SpurtBMR lar deg enkelt og raskt beregne kaloribehov i løpet av en dag. Kalorikalkulatoren gir deg et estimat på daglig kaloribehov ut fra variablene kjønn, høyde, alder, vekt og aktivitetsnivå for å beregne ditt kaloribehov. Du kan også velge om du vill opprettholde, gå ned eller øke kroppsvekten din.

SpurtBMR

Kalorikalkulatoren viser Basal Metabolsk Rate som kort forklart er antall kalorier kroppen trenger for å opprettholde nødvendige livsfunksjoner. CPM er summen av all fysisk aktivitet du gjennomfører i løpet av en dag, og viser ditt kaloribehov ut fra det aktuelle aktivitetsnivået.

SpurtBMR gir deg et estimat på hvor mye kalorier du trenger

Det er viktige å poengtere at det er mange variabler som vil avgjørende for om du går ned i vekt eller ikke. Kosthold og trening vil være faktorer som kan påvirke hvorvidt du går ned i vekt eller ikke. Hva den enkelte legger i aktivitetsnivå vil også variere. Det vil likevel være interessant å ha en pekepinn på hvor mange kalorier du trenger i løpet av en dag for å gå ned i vekt, og ha det som utgangspunkt for hva du må gjøre for å redusere vekten din.

Relaterte artikler:

Estimere dagsbehov kalorier for kvinner

Beregne dagsbehov kalorier for menn

Om forfatteren

Legg inn kommentar