ANNONSØRINNHOLD FRA MILRAB |
Et dårlig hardkokt egg kan ødelegge frokosten din. Her får du tipsene for å lage perfekte egg hver gang.
Det perfekte egget har ingen grønn ring rundt eggeplommen; eggeplommen er kremaktig og myk; og hvis du vil, kan du stoppe hardt opp og lage et klissete mykt kokt egg i stedet.
Mange anbefaler forskjellige måter å tilberede det perfekte egget på. Noen foreslår at du fjerner kjelen med eggene fra varmen når vannet begynner å koke, og la dem ligge i omtrent 15 minutter. Hardkokte egg skal være raske og enkle å lage. Du kan lage et kremaktig hardkokt egg på bare 6-7 minutter. Hvorfor bruke en halvtime når du kan få perfekte egg på få minutter?
Kokte egg er en praktisk og rimelig kilde til protein. Med hardkokte egg til stede har du komponentene til en tilfredsstillende frokost, lunsj, matbit, forrett eller middag.
Relaterte artikler:
Referanser
ANNONSØRINNHOLD FRA MILRAB |