Hvor langt løper du på Cooper’s test?

Hvor langt løper du på Cooper’s test, og med hvilken hastighet må du holde for å løpe distansen du har satt deg som mål? Bruk SpurtRun for beregne hvor lang du kan løpe på Cooper’s test.

Hva er Cooper’s test

Cooper-testen er en test av individuell fysikk. Den ble etablert av Kenneth H. Cooper for det amerikanske forsvaret i 1968. I sin originale form gikk testen ut på å løpe så langt det var mulig i løpet av 12 minutter, slik at man kunne måle kondisjonen til et menneske. Resultatet var basert på hvor langt man kom og alderen.

Beregne fart og distanse på Cooper’s med SpurtRun

I kalkulatoren ‘ Konvertere fart i km per minutt til km/t ‘ legger du fart per km du ønsker å holde på Cooper’s test. Under får du hvor mange km/t farten tilsvarer, og i tabellen får du en oversikt over hvor langt du kommer i løpet av 12 minutter på Cooper’s test. Eksempelvis vil en fart på 4 minutter og 20 sekunder per km tilsvare omtrent 2769 meter på Cooper’s test.

I kalulatoren ‘ Kalkulere farten ved å bruke distanse og tiden du løp på ‘ lenger ned kan du kalkulere hvor langt en bestemt distanse og tid på distansen tilsvarer på en Cooper’s test. Eksempelvis vil en 10 km på 50 minutter tilsvare 2400 meter på Cooper’s test.

Relaterte artikler:

SpurtTraining

Om forfatteren

Legg inn kommentar