Hvor lang tid tar det å gå ned i vekt

Å gå raskt ned i vekt på en uke eller 10 kg på 2 uker, er ikke veien du ønsker å gå når du skal kvitte deg med noen ekstra kilo. Lær hvordan du skal gå ned i vekt fort på en sunn måte.

Hvordan gå ned i vekt raskt og effektivt med trening

Hvordan gå raskt ned i vekt handler mye om å øke forbrenningen din, slik at uttaket av kalorier blir større enn inntaket. Det gjør du effektivt med variert trening med vekslende intensitet. Hva du trener spiller mindre rolle, bare du varierer treningen med lav og høyere intensitet. Trening med lavere intensitet vil øke forbrenningen av fett, mens trening med høyere intensitet vil øke forbrenningen av kalorier. Sammen med et sunt kosthold er dette den raskeste måten å gå ned i vekt på. Følg et treningsprogram for å gå ned i vekt. Et treningsprogram vil gjøre det enklere for deg å vite hva du skal trene, hvor mye og med hvilken intensitet.

Hvordan gå raskt ned i vekt med et sunt og balansert kosthold

I tillegg til regelmessig og variert trening, bør du ha et sunt kosthold. Følg en matplan for å gå ned i vekt. Kostholdet bør inkluderer rikelig med grønnsaker, belgfrukter, frukt og bær, og moderate mengder med nøtter. Spis grove kornprodukter, fullkornspasta, villris og poteter. Kylling, fisk og egg er gode alternativer. Styr unna sukker og sukkerholdige drikker, også juice. Drikk vann, kaffe og te. Spis hyppige måltider med sunn snacks mellom de større måltidene. Et sunt kosthold med færre kalorier gjør at du kan spise deg mett til alle måltider, som sammen med trening kan gjøre så du går ned i vekt.

Når begynner man å gå ned i vekt

Når du trener og har et sunt kosthold, begynner man å gå ned i vekt umiddelbart, men det forutsetter selvfølgelig at du inntaket er mindre enn uttaket av kalorier. Vektreduksjonen vil være mindre sammenlignet med knallharde dietter og usunne slankekurer, men til gjengjeld øker du sannsynligheten dramatisk for at du skal ha en varig vektendring. Vær tålmodig og du vil se vekta gradvis blir redusert. Avhengig av hvor tung du er, kan et mål som å gå ned 2 kg i måneden være fornuftig, eller ikke. Du må finne ut hvor mye du kan gå ned i vekt uten at det går utover livskvaliteten din når du slanker deg. Den raskeste måten å gå ned i vekt på er den vektreduksjonen som gjør at du til enhver tid greier å opprettholde vekten på sikt. Test ut for å finne ut hva som passer for deg.

Relaterte artikler:

Slik slanker du deg på en sunn måte

Opp og ned i vekt og like langt

Om forfatteren

Legg inn kommentar