Hvor fort kan du løpe halvmaraton

0
535
Hvor fort kan du løpe halvmaraton
Artikkelen fortsetter under annonsen fra MILRAB

GARMIN

Fenix 5 Plus Sapphire

Carbon!

DU SPARER KR 4 500,-

9 499,-

4 999,-

Har du noen gang lurt på hvor fort du kan løpe halvmaraton med formen du er i nå? Med SpurtPredictor løpekalkulator kan du enkelt beregne hvor fort du kan løpe halvmaraton basert på en distanse du har løpt tidligere.

Kalkulator for prognose på løpstid

Med en løpekalkulator som lar deg estimere sluttid på halvmaraton basert på en løpstid du har tidligere, kan du få en pekepinn på hvordan du ligger an formmessig. Vær oppmerksom at det er mange faktorer som vil spille inn og påvirke din sluttid på halvmaraton. Hvordan du har trent, løypeprofil, dagsform og temperaturer er noen slike faktorer.

SpurtPredictor

Få en prediksjon på hvor fort du kan løpe halvmaraton. Legg inn distanse og tiden du har løpt på under distanse du ønsker å estimere tid på. Velg deretter distanse du vil ha en prediksjon på, som i dette eksemplet er halvmaraton. hvorpå kalkulatoren vil gi det en estimert tid på halvmaraton. Har du mulighet, bør du 4-6 uker før halvmaraton gjennomføre et testløp på 21,1 km. Det vil gi deg en bedre indikasjon på hvordan du ligger an formmessig for distansen.

Relaterte artikler:

Artikkelen fortsetter under annonsen fra MILRAB

GJØR ET 

TRENINGSKUPP!

DU SPARER OPPTIL 40%

SpurtPredictor

Estimere splittid på halvmaraton

Annonse fra X-LIFE