Hvilken trening passer for meg

Hvilken trening passer for meg. Lær mer om hvordan du skal finne ut hvilken trening som passer best og er mest motiverende for deg.

Hvilken trening som passer for deg

Hvilken trening som passer for meg, kan være vidt forskjellig fra trening som passer for deg. Hva slags trening som passer for den enkelte vil være vidt forskjellig, og hvilke preferanser vi har for ulik trening avhenger blant annet av hvilke erfaringer vi har gjort oss tidligere. Hvilken trening som passer for deg, vil henge sammen hva du ønsker å oppnå med treningen, og hvordan denne type trening passer inn i alt det andre du gjør i ditt liv.

I denne artikkelen vil du lære mer om hvordan du skal finne ut hvilken trening som passer for deg, og som du kan holde på med på sikt.

Trening som gir deg størst utbytte

Du må finne ut av hvilken trening som gir deg størst utbytte. Utbytte i denne sammenhengen vil da være trening som gir deg den effekten du ønsker, og som du synes er motiverende og gøy. Noen finner en treningsform som de alltid synes er gøy og motiverende, men for de aller fleste vil det være slik at motivasjon for treningen du gjennomfører vil gå i bølgedaler. Slik er det bare.

Hvilken trening som passer for meg er kanskje ikke den jeg tror

Hvilke oppfatninger vi har av ulike treningsformer har som nevnt innledningsvis sammenheng med blant annet hvilke preferanser vi har med denne treningen. Oppfatninger hva ulike typer trening er og ikke er, vil også påvirke oss når vi skal finne ut hvilken trening som passer for oss. Dette kan være feilaktige oppfatninger som vi har tatt til oss fra andre og deres oppfatninger om trening. Derfor er det viktig at du prøver å ha et åpent sinn når du skal finne ut hvilken trening som passer for deg. Du bør ikke utelukke den ene eller andre formen for trening, men heller prøve ut forskjellige treningsformer og gi det litt tid, for se om dette kan være trening du kan holde på med i et lenger tidsperspektiv.

Hvilken trening som passer for deg i ditt liv

Hvilken trening som passer for deg må passe inn med alt annet du gjør i ditt liv. Hvilken familiesituasjon og jobb du er i, vil ubønnhørlig påvirke hvilken treningsform som passer for deg. Har du en hektisk hverdag, er det ikke sikkert at du har tid til å trene på helsestudio fire ganger hver uke, men heller spenner på deg joggeskoene om morgenen for å ta deg en løpetur. Det vil alltid være tid til trening, det gjelder bare å prioritere den tiden du har til rådighet, og du bør sette av tid til trening fordi det vil gi deg mye. Mange vil nok si at trening er like viktig som å spise og sove.

Hvilken trening passer for meg 

Hvilken trening som passer for meg er mitt valg, og den treningen jeg velger må gi meg best mulig treningsutbytte og være motiverende, men på samme tid krevende og utfordrende. Hvilken trening som passer for deg, må du velge ut i fra hva som er viktig for deg.

Relaterte artikler:

Trening for deg

15 måter å holde motivasjonen for løping oppe

Om forfatteren

Legg inn kommentar