Hvilken trening forbrenner mest magefett

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Hvis du leter etter raske måter å forbrenne magefett på, er den beste måten å kombinere høyintensitetstrening med et sunt kosthold. Lær hvordan!

Superraske måter å forbrenne magefett

Å forbrenne magefett koker virkelig ned til to ting; Et sunt kosthold og trening. Men hvis du ønsker å oppnå resultatene du ønsker innenfor en kortere tidsramme, er det metoder som gir raskere resultater.

Høyintensitet intervaller (HIIT)

En vanlig misforståelse er at å målrette trening mot magen, eller ideen om at du kan gå ned i vekt på bare på ett område av kroppen din ved å gjøre målrettede styrkeøvelser, er mulig. Det er rett og slett ikke slik det fungerer. Når det gjelder å miste magefett raskt, er aerob trening kongen, nærmere bestemt høyintensitets intervalltrening (HIIT).

HIIT-trening innebærer korte intervaller med maks innsats (80 prosent av maks innsats eller høyere) med restitusjon i mellom. Dette er en av de mest effektive måtene å bli kvitt magefettet raskt. Dette er fordi kroppen bruker fett til drivstoff under en HIIT-trening og fortsetter å gjøre det etter trening til kroppen gjenoppretter sin normale hviletilstand.

Et sunt og balansert kosthold

Hvis aerob trening (spesielt HIIT) er konge, er et sunt kosthold dronning, og begge er utrolig viktige. Ernæringseksperter og trenere er enige om at det, i tillegg til fysisk aktivitet, er viktig å redusere kaloriinntaket. For å være mer spesifikk, foreslår direktoratet for sykdomsforebygging og helsefremmende kostholdsretningslinjer en sunn blanding av hele grønnsaker, frukt, korn, proteiner, meieriprodukter og oljer, samtidig som tilsatt sukker og mettet fett begrenses.

Relaterte artikler:

Hvordan bli kvitt magefett

Trene bort magefett

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Om forfatteren

-50%

SOMMER-SALG!

PÅ EN MENGDE

SOMMERVARER!