Hvileforbrenning kalkulator

0
499
Hvileforbrenning kalkulator
Artikkelen fortsetter under annonsen fra X-LIFE

HØSTSALG!

MASTERFIT TP 300

7999,-


Hvileforbrenningen er energien kroppen din bruker når du holder deg helt i ro. Bruk en BMR kalkulator for å finne hvileforbrenningen din.

Hva er hvileforbrenning?

Det er flere grunner til at du bør vite mer om hvileforbrenningen din. Selv om det kan være individuelle forskjeller, er det vanlig at hvileforbrenningen utgjøre 60-75 prosent av det ditt totale energiforbruk, mens fysisk aktivitet kan utgjøre 15-30 prosent. Dette avhenger av hvor mye du beveger deg. Andre faktorer som kan bestemme hvileforbrenningen din er blant annet alder, kjønn og kroppsvekt.

Hvileforbrenning kalkulator

Du kan raskt og enkelt måle din BMR med SpurtBMR, som er en nøyaktig kalorikalkulator basert på Harrison Benedict formelen.

I tillegg estimerer kalorikalkulatoren kaloribehov ut fra ditt aktivitetsnivå. Legg inn kjønn, alder, høyde og vekt, i tillegg til ditt aktivitetsnivå i løpet av en dag. Kalorikalkulatoren gir antall kalorier du trenger for å opprettholde nødvendige livsfunksjoner (BMR) og antall kalorier du trenger med tanke å ditt aktivitetsnivå i løpet av en dag (CPM).

Artikkelen fortsetter under annonsen fra MILRAB

HØSTSALG!

SPAR

OPPTIL

40%


Fyll inn alder, høyde, vekt og aktivitetsnivå for å finne hvileforbrenningen din. Legg inn ‘Ikke fysisk aktiv’ for å bestemme hvileforbrenningen.

Kalorikalkulatoren gir deg et estimat, og kaloribehovet kan avvike fra hva som faktisk er ditt kaloribehov. Test ut for å finne ditt faktiske kaloribehov i løpet av en dag.

Relaterte artikler:

Gå ned i vekt med kalorikalkulator

Sett deg mål med kalorikalkulator

Annonse fra X-LIFE

HØSTSALG!