20-50% RABATT!


OKTOBER DEALS!

OPPTIL 50%

PÅ ALT AV BRILLER, SKO, SEKKER OG TURFAVORITTER!

*FÅ 10% RABATTKODE!

Hva er tantra yoga

Tantra yoga tar blant annet sikte på å flytte seg utover opplevde begrensninger, for å nå en tilstand av evig lykke.

Hva er tantra yoga

Ordet Tantra betyr “å veve eller utvide.” Roten til ordet yoga er “yuj” som betyr “forening.” I likhet med noen av de andre 8 formene for yoga, bruker Tantra Yoga elementer av praksis fra Raja, Bhakti, Karma, Kundalini og Hatha. Det som skiller det fra andre er at det også bruker dynamikk av andre mystiske praksiser så vel som: astrologi, ayurveda, krystaller og gemologi for å nevne noen. Når man bruker disse aspektene, tar den tantriske praksis sikte på å flytte seg utover opplevde begrensninger i yogisk filosofi og asanas.

Den omfattende tilnærmingen til Tantra Yoga inkluderer bevisst pusteteknikk, pranayama og meditasjon, og kan utøves individuelt eller i samarbeid med andre. I begge praksiser blir forholdet mellom mikro (jeget) og makroen (andre) forbedret.
Vinyasa, som en bevegelig meditasjon gjennom holdninger, eller asanas, kan også praktiseres som samarbeid, som en blanding av energier eller som en eneste utøver. Målet er det samme: å få bevissthet om styrkene og svakhetene våre, stedene der vi motstår forening med oss ​​selv og andre, og dyrke evnen til å bevisst reagere snarere enn ubevisst å reagere på både vår frykt og ønsker. Når det skjer, når vi en tilstand av evig lykke.

Gaia.com

Relaterte artikler:

Hva gjør yoga med kroppen

Om forfatteren

Legg inn kommentar


INNSPURT!

Av Spurt

20-50% RABATT!

INNSPURT!

OKTOBER

DEALS!

OPPTIL 50%

PÅ ALT AV BRILLER, SKO, SEKKER OG TURFAVORITTER!

*FÅ 15% MED RABATTKODE

20-50% RABATT!

20-50% RABATT!