Hva er Pilates

Hvis du har et ønske om å prøve Pilates, er det kanskje på tide å prøve det nå. Lær mer om hva Pilates er.

KAMPANJER HOS MILRAB |

Hvis du har ønsket å prøve Pilates-klasser, men noe har holdt deg tilbake, er det kanskje på tide å registrere deg for den første timen nå. Pilates gir mange fordeler for kroppen din, uansett treningsbakgrunn. Du vil forbedre kroppsholdningen din, fokusere på kroppslig justering og få en effektiv trening av kjernemuskulaturen din.

Enten det er Pilates på matte eller maskin, kan du få de samme fordelene. En studie fra 2016 fant at åtte uker med Pilates-klasser forbedret magestyrke, fleksibilitet og balanse.

Hva er Pilates?

Pilates er en form for trening med lav belastning som har som mål å styrke muskler samtidig som den forbedrer stillingen og fleksibiliteten. Pilatesbevegelser har en tendens til å målrette kjernen, selv om øvelsene også fungerer på andre områder av kroppen din. Du kan gjøre Pilates med eller uten utstyr, men uansett hva, forvent at øvelsene innebærer langsomme, presise bevegelser og pustekontroll. Pilates er en treningsmetode for hele kroppen som vil hjelpe deg med å gjøre alt bedre. Det styrker og stabiliserer kjernen din, slik at du kan bevege deg effektivt mens du forbedrer kroppsholdning, fleksibilitet og mobilitet. En typisk Pilates-trening er 45-60 minutter lang.

Relaterte artikler:

Trene kjernemuskulatur

Hva er kjernemuskulatur

Om forfatteren