Hva er best å trene

Hva som er best å trene avhenger av hvilke preferanser vi har i forbindelse med trening, men kan også handle om hvilken treningseffekt du har ut av treningen.

Hva er best å trene med tanke på motivasjon

Motivasjon er viktig for å trene regelmessig og gjøre trening til en viktig del av ditt liv. For at du skal være motivert for trening må treningen være lystbetont og gi mening for deg. Har du liten eller ingen erfaring med trening fra før av, er det viktig at du ikke er for bombastisk med tanke på hva du ikke ønsker å trene, men gir det en sjanse. Trening som du ikke kan utstå i dag, kan være treningen du utvikler en lidenskap for på et senere tidspunkt.

Hva er best å trene med tanke på effekt

Sett deg mål for hva du ønsker å oppnå med treningen. Hva som er best å trene med tanke på treningseffekt kan variere mye. Treningsformer som løping og langrenn vil gi god effekt fordi dette er trening der du bruker de store muskelgruppene. Hva som er best å trene for deg vil være avhengig av hva som er målet ditt med treningen og hva du er motivert for. Ønsker du å bli bedre løping må du trene løping. Ønsker du få bedre utholdenhet og bli sterkere, kan det være at du skal trene variert løping, og kombinere dette med styrketrening.

Hva er best å trene

Hva som er best å trene for deg handler antakelig mer om at du trener regelmessig, heller enn hvilken treningsform som gir best treningseffekt. Er du nybegynner, vil det være viktig å skape gode treningsrutiner og trene regelmessig. Når dette er på plass kan det hende at du har funnet din treningsform, og kan sette deg nye mål for hva du ønsker å oppnå med treningen.

Relaterte artikler:

Hvordan trene best mulig

Hvilken trening er best

Om forfatteren

Legg inn kommentar