20-50% RABATT!OPPTIL 50%

PÅ ALT AV BRILLER, SKO, SEKKER OG TURFAVORITTER!

HØSTKUPP!

Hva er belgfrukter

Bønner og belgfrukter blir spist over hele verden og er en rik kilde til fiber og B-vitaminer. Lær mer om hva belgfrukter er og hvilke som er de sunneste.

hva er bønner belgfrukter?

Bønner og belgfrukter er frukt eller frø av en familie av planter som heter Fabaceae. De blir ofte spist over hele verden og er en rik kilde til fiber og B-vitaminer. De er også en flott erstatning for kjøtt som kilde til vegetarisk protein. Bønner og belgfrukter har en rekke helsemessige fordeler, inkludert å redusere kolesterol, redusere blodsukkernivået og øke sunne tarmbakterier. Her er de sunneste bønnene og belgfruktene du kan spise, og hvorfor de er bra for deg.

Kikerter

Kikerter er en god kilde til fiber og folat, og de har også lite kalorier. De kan bidra til å redusere blodsukkeret, redusere kolesterol i blodet og forbedre tarmhelsen.

Linser

Linser er en god kilde til vegetarisk protein og kan redusere blodsukkernivået sammenlignet med andre matvarer som inneholder mye karbohydrater.

Erter

Erter er en god kilde til fiber og protein, noe som kan bidra til å redusere blodsukker og insulinresistens. Ertefiber og protein støtter også en sunn tarm.

Kidneybønner

Kidneybønner inneholder store mengder fiber og kan bidra til å redusere økningen i blodsukkeret som skjer etter et måltid.

Svarte bønner

Svarte bønner er effektive for å redusere økningen i blodsukkeret etter et måltid sammenlignet med andre matvarer med høyt karbohydrat, som ris og brød.

Soyabønner

Soyabønner og antioksidanter de inneholder, kan bidra til å redusere risikoen for visse kreftformer, redusere risikofaktorer for hjertesykdommer og redusere menopausal tap av bentetthet.

Pintobønner

Pinto bønner kan bidra til å redusere kolesterol i blodet, blodsukker og opprettholde tarmhelsen. De kan spises enten hele eller most.

Peanøtter

Peanøtter er faktisk en belgfrukt. De inneholder mange sunne enumettede fettstoffer og kan være gunstige for hjertehelsen.

Relaterte artikler:

Hvilke bønner er sunnest

Protein i bønner

Om forfatteren

Nytt sosialt nettverk for skilte og single foreldre


INNSPURT!

Av Spurt

HØSTKUPP!

20-50% RABATT!

OPPTIL 70%

RABATT!

HØSTKUPP!

20-50% RABATT!

INNSPURT!

20-50% RABATT!