Høyt stoffskifte og trening

ANNONSØRINNHOLD FRA MILRAB |

Trening kan gi deg et høyere stoffskifte. Lær mer om høyt stoffskifte og trening, og hva du skal trene for å få opp forbrenningen.

Høyt stoffskifte og trening

Metabolismen din inkluderer alle ting kroppen din gjør for å gjøre maten om til energi og holde deg i gang. Noen mennesker har et høyere stoffskifte enn andre. Faktorer som kan påvirke om stoffskiftet er raskt eller tregt, inkluderer ting du ikke kontrollerer, for eksempel din alder, kjønn og gener. Noen ganger kan en treg skjoldbruskkjertel redusere stoffskiftet. Men når du først har funnet ut at det er normalt, er det opp til deg å sette fart på stoffskiftet. Fokusere på hva som virkelig utgjør en forskjell; Trening.

Muskelceller trenger mye energi, noe som betyr at de forbrenner mye kalorier. Faktisk forbrenner muskler mer kalorier enn fettceller, selv når du ikke trener. Så tiden du bruker på å trene høster fordeler lenge etter at du avslutter treningsøkta. Trening er enda viktigere når du blir eldre. Du mister naturlig nok muskelmasse med alderen, noe som bremser stoffskiftet. Trening kan stoppe eller bremse denne prosessen. Det er enkelt. Du må utfordre musklene dine ofte på disse to måtene:

Aerob trening

Enhver form for aerob trening, enten du løper eller driver med Zumba, forbrenner kalorier. Gjør det mer intenst, og kroppen din vil forbrenne flere kalorier. Prøv intervaller. Du kan gjøre dem med alle typer kardio. Den grunnleggende ideen er å veksle mellom høyere og lavere intensitet. Du gjør det virkelig utfordrende, og deretter redusere tempoet ditt, og gjenta. Gjør for eksempel så mange spensthopp som mulig i 1 minutt, og ha deretter en pause i 2 minutter. Gjenta i 15 minutter.

Styrketrening

Fordi muskler bruker mer kalorier enn fett, vil det å styrke musklene dine gjøre deg til en mer effektiv kaloriforbrennende maskin, selv når du er i ro. To ganger i uken kan du gjennomføre ett eller to sett med 12 til 15 repetisjoner på hver av de større muskelgruppene (mage, biceps, setemuskler og lårmuskler).

Relaterte artikler:

Hvordan gå ned i vekt med lavt stoffskifte

Kostholdsråd ved lavt stoffskifte

ANNONSØRINNHOLD FRA MILRAB |

Om forfatteren

Legg inn kommentar