Honningglaserte grønnsaker

0
78
Honningglaserte grønnsaker

Legg noe ekstra til søndagsmiddagen ved å lage honningglaserte grønnsaker med akasiehonning, gulrøtter, squash og pastinakk.

Tidsbruk: 15 minutter
Steketid: 45 minutter
Serveringer: 4

Denne oppskriften bruker Akasiehonning

Ingredienser

  • 400 gram små gulrøtter, skrubbet og delt på langs
  • 2 middels store pastinakk, kuttet i tykke strimler
  • 500 gram nypoteter, skrubbet og kuttet i biter
  • 2 ss olivenolje
  • 1 stor rød paprika, kuttet i biter
  • 1 squash, kuttet i biter
  • 1 ts spisskummen
  • 2 ss akasiehonning
  • Salt og nykvernet svart pepper

Slik gjør du

  • Forvarm ovnen til 200 ° C/vifteovn 180 ° C.
  • Ha gulrøtter, pastinakk og poteter i en stekepanne og tilsett olivenolje, og stek i noen minutter. Overføres til stekeovnen og stekes i 20 minutter.
  • Ta grønnsakene ut av ovnen og tilsett pepper, squash og spisskummen, og vend alle grønnsakene til de er belagt. Steks i ytterligere 15 minutter.
  • Ha i honningen, og bland sammen slik at grønnsakene blir belagt. Stek i ytterligere 5-10 minutter til de er glaserte og gylne.
  • Tips: I stedet for å bruke spisskummen, dryss hakket, fersk rosmarin eller timian over grønnsakene.

Relaterte artikler:

Energibarer med honning

Sunn honningdressing

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her