Melfrie og sukkerfrie havrekjeks, naturlig søtet med bananer. Lær mer om hvordan du enkelt kan lage havrekjeks med banan.
Forberedelse: 10 min
Totalt tid: 25 min
Porsjoner: 12
Ingredienser
- 2 hver bananer, moset
- ¼ kopp melk
- 1 egg, slått
- 1 ts honning
- ½ ts vaniljeekstrakt
- 1 kopp havre
- 1 ts malt kanel
- ½ ts bakepulver
- Ts salt
Slik gjør du
- Forvarm ovnen til 175 grader. Lin en stekeplate med pergamentpapir.
- Bland moste bananer, melk, egg, honning og vaniljeekstrakt sammen i en bolle. Rør inn havre, kanel, bakepulver og salt.
- Spe røren i hauger på stekeplaten, og fordel dem noen få centimeter fra hverandre.
- Stekes i den forvarmede ovnen til toppen ser tørr ut og kantene er gylne, i cirka 15 minutter.
- La havrekjeksen kjøle ned. Oppbevares i tett boks i romtemperatur
Relaterte artikler:
Frokost smoothie med havregryn