ANNONSØRINNHOLD FRA MILRAB |



Havrekjeks med banan

Melfrie og sukkerfrie havrekjeks, naturlig søtet med bananer. Lær mer om hvordan du enkelt kan lage havrekjeks med banan.

Forberedelse: 10 min
Totalt tid: 25 min
Porsjoner: 12

Innhold i denne artikkelen

Ingredienser

  • 2 hver bananer, moset
  • ¼ kopp melk
  • 1 egg, slått
  • 1 ts honning
  • ½ ts vaniljeekstrakt
  • 1 kopp havre
  • 1 ts malt kanel
  • ½ ts bakepulver
  • Ts salt

Slik gjør du

  • Forvarm ovnen til 175 grader. Lin en stekeplate med pergamentpapir.
  • Bland moste bananer, melk, egg, honning og vaniljeekstrakt sammen i en bolle. Rør inn havre, kanel, bakepulver og salt.
  • Spe røren i hauger på stekeplaten, og fordel dem noen få centimeter fra hverandre.
  • Stekes i den forvarmede ovnen til toppen ser tørr ut og kantene er gylne, i cirka 15 minutter.
  • La havrekjeksen kjøle ned. Oppbevares i tett boks i romtemperatur

Relaterte artikler:

Byggryn vs havregryn

Frokost smoothie med havregryn

Om forfatteren

Legg inn kommentar