Havregrynsgrøt med cottage cheese

Ønsker du å legge til litt ekstra protein i havregrøten? Prøv å legge til cottage cheese. Det gjør havregrynsgrøten ekstra kremete og tilfører et enormt løft av protein. Lær hvordan du lager havregrynsgrøt med cottage cheese.

ANNONSØRINNHOLD FRA MILRAB |

Relatert: Slanke seg på havregrøt

Innhold i denne artikkelen

Ingredienser

  • 1/2 kopp gammeldags havre
  • 1/2 banan, i skiver (valgfritt)*
  • klype havsalt
  • 1 1/4 kopp vann, melk eller en blanding av begge
  • 1/2 ts kanel + 1/2 ts vanilje, valgfritt
  • 1/4 kopp cottage cheese + mer hvis du vil

Slik gjør du

Tilsett havre, bananskiver og havsalt i en kjele. Tilsett vann/melk og rør for å kombinere. Tilsett kanel og vanilje hvis du bruker. Varm opp over middels høy varme i 8-10 minutter eller til all væsken er absorbert. Sørg for å røre havren flere ganger mens du koker for å sikre at bananskivene smelter inn i havren. Du vet at havregrynsgrøten er ferdige når all væsken er absorbert og havren er tykk og luftig. Fjern havregrynsgrøten fra varmen og rør inn cottage cheese. Start med 1/4 kopp og legg til mer hvis du vil. Overfør havre til en bolle og topp med dine favoritthavremel. Jeg brukte linfrø, peanøttsmør, bananskiver, mandelskiver og kokosflak.

Relatert: Er havregrøt lavkarbo

Referanser

Om forfatteren