Ønsker du å legge til litt ekstra protein i havregrøten? Prøv å legge til cottage cheese. Det gjør havregrynsgrøten ekstra kremete og tilfører et enormt løft av protein. Lær hvordan du lager havregrynsgrøt med cottage cheese.
ANNONSØRINNHOLD FRA MILRAB |
Relatert: Slanke seg på havregrøt
Ingredienser
- 1/2 kopp gammeldags havre
- 1/2 banan, i skiver (valgfritt)*
- klype havsalt
- 1 1/4 kopp vann, melk eller en blanding av begge
- 1/2 ts kanel + 1/2 ts vanilje, valgfritt
- 1/4 kopp cottage cheese + mer hvis du vil
Slik gjør du
Tilsett havre, bananskiver og havsalt i en kjele. Tilsett vann/melk og rør for å kombinere. Tilsett kanel og vanilje hvis du bruker. Varm opp over middels høy varme i 8-10 minutter eller til all væsken er absorbert. Sørg for å røre havren flere ganger mens du koker for å sikre at bananskivene smelter inn i havren. Du vet at havregrynsgrøten er ferdige når all væsken er absorbert og havren er tykk og luftig. Fjern havregrynsgrøten fra varmen og rør inn cottage cheese. Start med 1/4 kopp og legg til mer hvis du vil. Overfør havre til en bolle og topp med dine favoritthavremel. Jeg brukte linfrø, peanøttsmør, bananskiver, mandelskiver og kokosflak.
Relatert: Er havregrøt lavkarbo