Hard trening når det er kaldt

H

Hard trening når det er kaldt. Når kvikksølvet kryper godt under null, hvor lurt er det å trene med høy intensitet? Del dine erfaringer med hard trening når det er kaldt ute.

Hard trening om vinteren

Vinteren er en fin tid å trene løping, og hvordan du trener, trenger ikke nødvendigvis skille seg mye fra hvordan du trener resten av året. Også hard trening om vinteren går greit, selv om intensiteten ikke trenger å være så hard når det er streng kulde. Du vil kunne ha minst like stort utbytte av å trene løping med noe lavere intensitet. Hvilke preferanser den enkelte løper har med tanke på hard trening om vinteren vil naturlig variere, og intensiteten bør uansett ikke overstig anaerob terskel.

Hvor mye hard trening gjennomfører du om vinteren? Trener du like hardt om vinteren som i sommerhalvåret? Hva tenker du er den beste balansen mellom trening med lav, moderat og hard intensitet om vinteren?

Hvordan trener du når det er kaldt om vinteren? Del dine erfaringer på Spurtforum!

Forfatter

Legg inn kommentar

Spurt Av Spurt

Spurt.no er et nettsted der du finner det aller meste av artikler om løping og trening. Du finner også artikler om motivasjon, og en rekke kalkulatorer du kan bruke når du trener.

Terje Lien

Terje Lien deler av sine erfaringer med løping og trening.

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss! info@spurt.no

Siste innlegg