ANNONSØRINNHOLD FRA MILRAB |
Disse energipakkede barene er perfekte til frokost eller som snacks mens du er på farten!
Tidsbruk: 40 minutter
Gir 10 porsjoner
Ingredienser
1-1 / 4 kopp (125 g) pekannøtter, grovhakket
1-1 / 2 kopper (150 g) valset havre
1/4 kopp (80 ml) brun rissirup
1/4 kopp (60 g) eplesaus, usøtet
1/2 kopp (125 g) bringebær
1/4 ts (1,5 g) salt
Slik gjør du
Dekk en firkantet panne med bakepapir. Forvarm ovnen til 160 grader. Bland sammen brunrisirup, eplesaus, bringebær og salt i en stor bolle. Tilsett pekannøtter og havre. Bland til de er godt belagt. Med et stykke vokspapir, trykk blandingen godt sammen i pannen, for å lage et jevnt lag i bunnen av pannen. Stek blandingen i ovnen i omtrent 20-25 minutter, eller til den begynner å bli gyllenbrun. Ta den ut av ovnen og la den avkjøles i pannen. Fjern den fra pannen ved å løfte opp bakepapiret. Forsikre deg om at blandingen er helt avkjølt før du skjærer den i energibarer for å forhindre smuldring. Bruk en skarp kniv for å skjære barene i passende størrelser. Oppbevar dem i en lufttett beholder, mellom lag av bakepapir, inntil en uke i kjøleskapet.
Næringsinnhold
164 kalorier – Fett – 8,8 g – Karbohydrater – 21,2 g Protein – 1,7 g natrium – 64 mg.
Relaterte artikler:
Glutenfrie energibarer med gulrot og rosin
ANNONSØRINNHOLD FRA MILRAB |