Gode mageøvelser

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Sixpack er imponerende å se på, og fremkaller ofte bilder av utallige timer brukt i treningsstudioet. Men det er overraskende enkelt å få en sterk kjerne, hvis du vet hvordan.

Synlige magemuskler blir faktisk til på kjøkkenet – gjennom en diett som gir en lav kroppsfettprosent. I tillegg kan du gjennomføre øvelser som toner magemusklene dine. I følge en studie er det tre mageøvelser som er mest effektive for å oppnå en sterk kjerne- og magemuskler.

Sykkelcrunch

For denne mageøvelsen ligger du på ryggen på en matte med beina i luften og knærne trukket mot brystet. Fingertuppene skal plasseres bak ørene. For å engasjere kjernen din, trekk sammen skulderbladene når du løfter, mens du retter ut det ene beinet og roterer kroppen din. For hver rotasjon skal albuen strekke seg mot motsatt bein.

Øvelsen bruker alle magemusklene, inkludert rectus abdominis – de fremre ab-musklene som utgjør six-pack.

Kapteinstol

For denne øvelsen er det nødvendig med noe treningsutstyr – en kapteinstol eller en seteløs stol med rygg og armlener. For å bruke kapteinstolen, la beina dingle rett ned før du løfter knærne mot brystet. Engasjer magemusklene dine ved å trekke dem mot ryggraden, og senk deretter beina sakte. Gjenta. Denne øvelsen stimulerer de skråstilte magemusklene.

Crunches på treningsball

Den tredje mest effektive magetreningen, crunches, er ofte den første øvelsen folk tenker på når de skal trene magemusklene. Crunches gjort på en medisin- eller balanseball vil engasjere kjernen enda mer enn en vanlig crunch. For å gjøre denne øvelsen, ligg på en ball med hendene bak hodet og gjennomføre en typisk crunch med å lene deg tilbake og bruke kjernemuskulaturen for å bringe deg fremover.

Hvis du har tenkt deg å oppnå en six-pack, vil det sannsynligvis ta deg alt fra tre til 20 måneder. Men sørg for at kostholdet ditt er på nivå med treningsmålene dine, ettersom timer med hardt arbeid kan bli sabotert av det du spiser.

Relaterte artikler:

Mageøvelse med strikk

Mageøvelser for overvektige

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Om forfatteren

-50%

SOMMER-SALG!

PÅ EN MENGDE

SOMMERVARER!