Glutenfrie energibarer med gulrot og rosin

0
37
Glutenfrie energibarer med gulrot og rosin

Lag glutenfrie energibarer med gulrot og rosin. Sunne og gode energibarer!

Tidsbruk: 40 minutter
Gir 12 porsjoner

Ingredienser

1/2 kopp (50 g) kokosmel
1/2 kopp (60 g) soyaproteinpulver, vaniljesmak
1/4 kopp (40 g) malt linfrø
1 ts (2 g) malt kanel
1/4 ts (0,5 g) malt muskatnøtt
1/4 ts (0,5 g) malt nellik
1/4 ts (1,5 g) glutenfri natron
1/4 ts (1,5 g) havsalt
3/4 kopp (85 g) strimlede gulrøtter
1/4 kopp (30 g) rosiner
1/4 kopp (80 ml) honning
2 ss (30 g) kokosnøttsmør, smeltet

Slik gjør du

Forvarm ovnen til 190 grader, og dekke til bakepanne med folie eller bakepapir. Blande kokosmel, soyaproteinpulver, linfrø, krydder, natron og salt i en stor bolle. Tilsett gulrøtter, rosiner, honning og kokosnøttsmør. Vend lett til den er godt blandet. Ha massen over på bakepannen. Fordele jevnt utover i bakepannen, og trykk blandingen godt ned med et vokspapir. Steke i ca 20-25 minutter. Ta energibarblandingen ut av ovnen og la den avkjøles før du skjærer den i passende barer. Servere eller oppbevar i en lufttett beholder inne i kjøleskapet inntil 1 uke.

Næringsinnhold

134 kalorier – Fett – 3,8 g karbohydrater – 16,5 g protein – 9,3 g natrium – 83 mg.

Relaterte artikler:

Blåbær energibarer med yoghurtglasur

Energibarer med Quinoa og valnøtter