Gå ned i vekt med vektkalkulator

G

Lær mer om hvordan du kan bruke en vektkalkulator for beregne ditt dagsbehov for kalorier, og hvor lang tid du bruker for å nå ønsket vekt.

Ned i vekt med vektkalkulator

Bruk SpurtDiet vektkalkulator for å motivere deg selv til å nå din idealvekt. SpurDiet gir deg 4 forskjellige planer der du får estimert kaloribehov, og vite hvor raskt du kan nå ønsket vektmål. Alt du trenger å gjøre er å legge inn kjønn, alder, vekt, vektmål og aktivitetsnivå, så regner vektkalkulatoren ut ditt kaloribehov og presenterer det i 4 forskjellige planer.

Gå ned i vekt gradvis

Ha et langsiktig perspektiv når du skal gå ned i vekt, så kan det gjøre jobben mye enklere. Velger du plan A eller B, kombinert med moderat aktivitet, 3-5 dager per uke, kan det bidra til at du går ned i vekt. Hvis du i tillegg har et sunt og balansert kosthold, kan det bidra ytterligere til at du når ditt vektmål.

Relaterte artikler:

SpurtDiet

SpurtWeight

Forfatter

Legg inn kommentar

Spurt.no er et nettsted der du finner det aller meste av artikler om løping og trening. Du finner også artikler om motivasjon, og en rekke kalkulatorer du kan bruke når du trener.

Terje Lien

Terje Lien deler av sine erfaringer med løping og trening.

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss! info@spurt.no

Siste innlegg