Gå ned i vekt med kalorikalkulator

G

Gå ned i vekt med kalorikalkulator. Lær hvordan du kan bruke kalorikalkulator for å beregne dagsbehov av kalorier når du skal gå ned i vekt.

Ned i vekt med kalorikalkulator

Bruk SpurtCalorie kalorikalkulator for å estimere kaloribehov når du ønsker å gå ned i vekt. Kalorikalkulatoren beregner ditt dagsbehov av kalorier basert på kjønn, alder, vekt og høyde, og regner også ut kaloribehov ut fra ditt aktivitetsnivå.

Kalorikalkulatoren viser Basal Metabolsk Rate som kort forklart er antall kalorier kroppen trenger for å opprettholde nødvendige livsfunksjoner. CPM er summen av all fysisk aktivitet du gjennomfører i løpet av en dag, og viser ditt kaloribehov ut fra det aktuelle aktivitetsnivået.

SpurtCalorie

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Kalorikalkulatoren gir deg et estimat

Kalorikalkulatoren baserer seg på data du legger inn for å estimere kaloribehov i løpet av en dag, og avvik kan forekomme, ikke minst på grunn av at det kan være vanskelig å angi nøyaktig aktivitetsnivå og antall kalorier du forbrenner i løpet av en dag. Ta utgangspunkt i dagsbehovet ditt for kalorier, og redusere noe på antall kalorier basert på ditt kaloribehov. Ha et langsiktig perspektiv på hvor mye du ønsker å gå ned i vekt over en gitt tidsperiode, og gjennomføre regelmessig trening.

Relaterte artikler:

Hvor mange kalorier bør man forbrenne hver dag

Kalorier og aktivitetsnivå

Forfatter

Legg inn kommentar

Spurt.no er et nettsted der du finner det aller meste av artikler om løping og trening. Du finner også artikler om motivasjon, og en rekke kalkulatorer du kan bruke når du trener.

Terje Lien

Terje Lien deler av sine erfaringer med løping og trening.

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss! info@spurt.no

Siste innlegg