Gå ned i vekt med kalorikalkulator

0
1332
Gå ned i vekt med kalorikalkulator
Artikkelen fortsetter under annonsen fra MILRAB

GARMIN

Fenix 5 Plus Sapphire

Carbon!

DU SPARER KR 4 500,-

9 499,-

4 999,-

Gå ned i vekt med kalorikalkulator. Lær hvordan du kan bruke kalorikalkulator for å beregne dagsbehov av kalorier når du skal gå ned i vekt.

Ned i vekt med kalorikalkulator

Bruk SpurtBMR kalorikalkulator for å estimere kaloribehov når du ønsker å gå ned i vekt. Kalorikalkulatoren beregner ditt dagsbehov av kalorier basert på kjønn, alder, vekt og høyde, og regner også ut kaloribehov ut fra ditt aktivitetsnivå.

Kalorikalkulatoren viser Basal Metabolsk Rate som kort forklart er antall kalorier kroppen trenger for å opprettholde nødvendige livsfunksjoner. CPM er summen av all fysisk aktivitet du gjennomfører i løpet av en dag, og viser ditt kaloribehov ut fra det aktuelle aktivitetsnivået.

SpurtBMR

Kalorikalkulatoren gir deg et estimat

Kalorikalkulatoren baserer seg på data du legger inn for å estimere kaloribehov i løpet av en dag, og avvik kan forekomme, ikke minst på grunn av at det kan være vanskelig å angi nøyaktig aktivitetsnivå og antall kalorier du forbrenner i løpet av en dag. Ta utgangspunkt i dagsbehovet ditt for kalorier, og redusere noe på antall kalorier basert på ditt kaloribehov. Ha et langsiktig perspektiv på hvor mye du ønsker å gå ned i vekt over en gitt tidsperiode, og gjennomføre regelmessig trening.

Artikkelen fortsetter under annonsen fra MILRAB

GJØR ET 

TRENINGSKUPP!

DU SPARER OPPTIL 40%

Relaterte artikler:

Hvor mange kalorier bør man forbrenne hver dag

Kalorier og aktivitetsnivå

Annonse fra X-LIFE