Fylt sopp med kremost

Servere disse enkle fylte soppene med smeltet ost, spekeskinke og brødsmuler sammen med en enkel salat og sprøbrød for en rask, smakfull middag. Lær hvordan du lager fylt sopp med kremost.

Næringsinnhold

  • kcal: 432
  • fett: 25 gram
  • mettet fett: 11 gram
  • karbohydrater: 28 gram
  • sukker: 6 gram
  • fiber: 3 gram
  • protein: 23 gram
  • salt: 2,2 gram

Ingredienser

  • 4-6 middels store portobellosopper
  • 125 gram urøkt spekeskinke
  • 1 sjalottløk, finhakket
  • 1 hvitløksfedd, finhakket
  • 4 ss tørket brødsmuler
  • 1 ts tørket salvie
  • 50 gram medium cheddar, revet

Slik gjør du

Trinn 1

Forvarm ovnen til 220C/200C vifte. Tørk av soppen for å fjerne smuss, snu opp ned og fjern stilkene. Legg på et stekebrett med toppen ned.

Trinn 2

Stek soppen i 8-10 minutter til de begynner å bli sprø, finhakk deretter sjalottløk, soppstilker og hvitløk. Tilsett baconet og stek på moderat varme i omtrent 5 minutter til alle ingrediensene er gjennomstekt.

Trinn 3

Ta av varmen og tilsett brødsmuler og salvie, og rør så til en jevn blanding. Hell inn i hullene i soppen og dryss over revet ost.

Trinn 4

Stek i omtrent 8-10 minutter til osten har smeltet. Serveres med grovt brød og en grønn salat.

Relaterte artikler:

Sopp næringsinnhold

Taco med sopp

Referanser

Om forfatteren