Fristende lavkarbo bounty

0
367
Fristende lavkarbo bounty

Går du på lavkarbodiett og har lyst på noe søtt? Lær hvordan du kan lage fristende lavkarbo bounty, med lavt innhold av karbohydrater!

Tidsbruk: 10 minutter
Porsjoner: 16
Kalorier: 166 kcal

Ingredienser

  • 3 kopper kokos usøtet
  • 3 ss xylitol pulverisert
  • 1 ts vaniljepasta
  • 1 270 ml kokosnøttkrem
  • 1 ss kokosnøttsmør
  • 1/8 ts salt

Sjokoladetopping

  • 80 gram mørk sjokolade 80-90% kakao, usøtet
  • 4 ss kokosnøtsmør
  • 1 ss kakaopulver usøtet

Slik lager du lavkarbo bounty

  • Forvarme ovnen til 180 grader. Fordele kokosen på et bakebrett med bakepapir, og rist i 5 – 6 minutter til den er lett gyllen.
  • Blande den varme kokosen i en stor bolle med xylitol, vanilje, kokosnøttkrem, kokosnøttsmør og salt. Røre for å sikre at det blir godt blandet, og at kokosnøttsmøret har smeltet i den varme kokosen.
  • Dekk en bakepanne med bakepapir. Fordele blandingen jevnt utover i pannen. Settes i kjøleskap mens du tilbereder sjokoladetoppingen.
  • I en liten mikrobølgesikker bolle legger du mørk sjokolade, kokosnøttsmør og kakaopulver. Varme i 30 sekunder av gangen, rør mellom hver oppvarming, helt til det er smeltet.
  • Fordeles jevnt over kokosnøttbunnen og settes i kjøleskap i 1-2 timer til den er helt fast. Skjær i passende firkanter.
  • Ved frysing, lagre lavkarbo bounty med mellomlagspapir mellom hver bounty.

Relaterte artikler:

Artikkelen fortsetter under annonsen fra MilrabNyheter! Vær først ute med det nyeste!

Enkel lavkarbo snacks

Lavkarbo diett og trening

Annonse fra MilrabSove ute!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her