Lag en frisk og god kålsalat med vårløk, honning, eplecider- og risvinseddik!
ANNONSØRINNHOLD FRA MILRAB |
Gir 12 porsjoner
Tidsbruk: 15 minutter
Produktene i denne kålsalaten finner du i butikkene gjennom sommersesongen. Dette er en fantastisk skarp og frisk salat. Servere den som tilbehør på din neste grillfest.
Ingredienser
½ grønn kål, tynt skivet
½ rødkål, tynt skivet
1 gjeng vårløk, tynt skiver
½ kopp eplecidereddik
¼ kopp risvinseddik
2 ss honning
2 ss sesamolje
2 ts salt
1 ss sennepsfrø
2 ss ristede sesamfrø
Slik gjør du
I en stor skål blander du grønn og rød kål og scallions. Visp sammen cider- og risvinseddik, honning, olje, salt og sennep og sesamfrø i en liten bolle. Hell over kålen og vend forsiktig. Serveres umiddelbart eller la det være ved romtemperatur i opptil 1 time for at smakene skal smelte sammen.
Næringsinnhold
75 kalorier, 10 g karbohydrater, 2 g fiber, 2 g protein, 3 g totalt fett, 0,5 g mettet fett, 284 mg natrium.
Relaterte artikler: