HØSTTURER!

OPPTIL 40%

RABATT!


Fordeling av kalorier på måltider

Ønsker du å fordele kalorier og hva du trenger av karbohydrater, proteiner og fett i løpet av en dag på måltider og snacks? Bruk en kalorikalkulator som enkelt fordeler kalorier på måltider.

Dagsbehov kalorier fordelt på måltider

Om det er sunn mat med mye kalorier eller lite kalorier, kan det være interessant å vite noe om fordeling av kalorier på måltider. Har du en kostplan der du skal spise 2000 kalorier om dagen, kan du enkelt fordele disse kaloriene på måltider med hjelp av en kalorikalkulator. For å finne ut hvor mange kalorier per måltid, trenger du å vite ditt dagsbehov av kalorier i løpet av en dag.

Hvor mange kalorier per måltid

Har du en kostplan der du skal ha 2000 kalorier om dagen, bruker du dette som utgangspunkt for hvor mange kalorier per måltid. Kalorikalkulatoren lar deg velge hyppighet på måltider og sunn snacks i løpet av en dag, fordeler disse kaloriene på disse måltidene.

Legg inn 2000 kalorier om dagen, eller antall kalorier du trenger i løpet av en dag. For å bestemme fordeling av makronæringsstoffer i måltidene legger du også inn disse verdiene i prosent.

Resultatene viser fordelingen av karbohydrater (rødt), proteiner (grønt) og fett (blått) i gram for hvert måltid, og kan være en dagsmeny på 2000 kcal. Det kan være vanskelig å vite nøyaktig hvor mange kalorier det er i mat, men prøv deg frem for å finne ut ditt dagsbehov av kalorier i frokost, lunsj, middag og mellommåltider.

Relaterte artikler:

Beregne kalorier med kalorikalkulator

Gå ned i vekt med kalorikalkulator

Om forfatteren

Legg inn kommentar

Av Spurt

HØSTTURER!

OPPTIL 40% RABATT!