Fartslek med SpurtCoach

Fartslek med SpurtCoach. Lær hvordan du kan trene fartslek med SpurtCoach, og hvordan du kan estimere tid, fart og distanse med løpekalkulatoren.

Hvorfor trene fartslek

Å trene fartslek gjør at kroppen din kan få en gradvis og naturlig tilvenning til det å løpe med høyere intensitet. Du får opp pulsen og får i gang muskulaturen. Siden du har full kontroll på med hvor høy eller lav intensitet du løper, får du en mer naturlig form opptrening av din aerobe kapasitet. Det må ikke alltid være hvor lang tid du bruker på å løpe en bestemt distanse som avgjør hvor hardt du skal trene, men også hvordan du faktisk føler deg. Da er fartslek en effektiv og motiverende måte å trene løping på.

Trene fartslek med SpurtCoach

SpurtCoach er en løpekalkulator som enkelt lar deg beregne tid, distanse og fart. Når du trener fartslek kan du raskt beregne hvor lenge eller med hvilken distanse du skal løpe fartslek, eller med hvilken gjennomsnittsfart du ønsker å holde på fartsøkningene.

SpurtCoach

Hvordan trene fartslek med SpurtCoach

Hvis du ønsker å løpe etter distanse når du trener fartslek, legger du inn ønsket tid og gjennomsnittsfart, og klikker for å beregne distanse. På samme måte legger du inn fart og distanse for å beregne tid, eller tid og distanse for å beregne gjennomsnittsfart på fartsleken. For at du skal bli enklere, kan det være en fordel å vite omtrent med hvilken fart du skal holde på fartsøkningene.

Relaterte artikler:

Hvordan trene med SpurtCoach

Fartstrening med SpurtCoach

Om forfatteren

Legg inn kommentar