Fartskalkulator halvmaraton

F

Lær mer om hvordan du kan bruke en fartskalkulator som beregner din gjennomsnittsfart for halvmaraton, i tillegg til å beregne splittider.

SpurtCalc fartskalkulator for å estimere fart og splitt på halvmaraton

Bruk SpurtCalc fartskalkulator for å estimere din gjennomsnittsfart på halvmaraton og splittider på distansen. Å ha et estimat for din gjennomsnittsfart på halvmaraton kan være interessant når du skal legge en strategi for med hvilken fart du skal holde. Selv om farten vanligvis vil variere i forskjellige faser av løpet, vil likevel en gjennomsnittsfart være nyttig når du skal bestemme deg for hvilken fart du skal holde når du løper halvmaraton

Med SpurtCalc fartskalkulator kan du raskt og enkelt velge halvmaraton distanse, og legge inn forventet sluttid på distansen. Det vil gi deg en gjennomsnittsfart per km.

SpurtCalc

Velg ‘Løpekalkulator’ og skriv inn halvmaraton og sluttiden (00:00:00) på distansen. For å beregne splittid på halvmaraton, scroller du ned til ‘Kalkulator for å beregne splittid’. Skriv inn halvmaraton under distanse og tiden du bruker på distansen. Deretter skriver du inn lengde på splitt (hele tall eller for eksempel 0.5) . Velg negativ splitt for å ha raskere kilometertider, eller positiv splitt for å ha saktere kilometertider utover i løpet.

Relaterte artikler:

SpurtCalc

SpurtRun

Forfatter

Legg inn kommentar

Spurt.no er et nettsted der du finner det aller meste av artikler om løping og trening. Du finner også artikler om motivasjon, og en rekke kalkulatorer du kan bruke når du trener.

Terje Lien

Terje Lien deler av sine erfaringer med løping og trening.

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss! info@spurt.no

Siste innlegg