Fart på trening til Ringeriksmaraton

0
211
Fart på trening til Ringeriksmaraton
Artikkelen fortsetter etter annonsen fra Brynje of NorwayNår Brynjes plagg presterer på klodens mest ugjestmilde steder, så vil de garantert fungere for deg også!

Vet du med hvilken fart du skal har når du trener med lav, moderat og hard intensitet for Ringeriksmaraton? Bruk en løpekalkulator for beregne hastighet på din løpetrening!

Fart og intensitet når du trener for Ringeriksmaraton

Hvilken fart du skal trene med for Ringeriksmaraton henger sammen med intensiteten på treningen. Det er alltid intensiteten som skal være styrende når du trener med lav, moderat og hard intensitet. Like fullt kan det være interessant og ønskelig også å trene etter fart, og det er fullt mulig ved at du estimerer farten på treningen din.

Beregne fart på trening for Ringeriksmaraton med SpurtTraining

Legg inn ønsket distanse og estimert tid du skal bruke på Ringeriksmaraton. For at farten på treningen skal bli mest mulig nøyaktig, må tiden du legger inn, være en tid som er innenfor rekkevidde for deg. Hvis du merker at farten du trener med gir for høy intensitet, senker du farten inntil du når ønsket intensitet på trening.

Relaterte artikler:

Artikkelen fortsetter under annonsen fra X-lifeKundefavoritten Masterfit TP150 er en suveren tredemølle i høy kvalitet til hjemmebruk - storebroren til bestselgeren TP100!

Trene langintervall for Ringeriksmaraton

24 ukers treningsprogram for Ringeriksmaraton

Annonse fra X-LIFEFå 30% rabatt hos X-life på en mengde merkeklær!