Fart når du skal løpe 1500 meter

F

Fart når du skal løpe 1500 meter

Fart når du skal løpe 1500 meter. Bruk fartskalkulator for å estimere farten du skal holde på 1500 meter, og sett deg mål for hvor raskt du ønsker å løpe distansen.

Fartskalkulator for å beregne fart

SpurtCoach lar deg raskt og enkelt beregne fart på 1500 meter. Legg inn tid og distanse, og klikk “Beregne fart” for å få gjennomsnittsfarten på distansen. distansen.

SpurtCoach

Fart og intensitet på 1500 meter

For at farten du beregner med løpekalkulatoren skal være i samsvar med farten du faktisk greie å holde på 1500 meter, bør du ha testet ut hvor raskt du greier å løpe distansen. Farten du holder må alltid ses i sammenheng med intensiteten du har når du løper 1500 meter. Det betyr i praksis at det er intensiteten som skal være styrende for hvilken fart du greier å holde. Intensiteten bør som hovedregel ligge innenfor anaerob terskel, men på en mellomdistanse som 1500 meter, vil nok intensiteten gå over til å bli anaerob på et eller annet tidspunkt i løpet.

Relaterte artikler:

1500 meter intervall

Trene opp fart til maraton

Forfatter

Legg inn kommentar

Spurt Av Spurt

Spurt.no er et nettsted der du finner det aller meste av artikler om løping og trening. Du finner også artikler om motivasjon, og en rekke kalkulatorer du kan bruke når du trener.

Terje Lien

Terje Lien deler av sine erfaringer med løping og trening.

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss! info@spurt.no

Siste innlegg