20-50% RABATT!OPPTIL 50%

PÅ ALT AV BRILLER, SKO, SEKKER OG TURFAVORITTER!

HØSTKUPP!

Er spinning bra fettforbrenning

Du vil definitivt se fordelene ved å delta i spinningklasser, fra vekttap til å forbedre din fysiske helse, men det er noen viktige ting du må huske på før du starter.

det er ikke sikkert spining forbrenner så mye som du tror

Det er lenge kjent at spinning reduserer fettprosent og hjelper folk med å gå ned i vekt. Faktisk er det så effektivt at forskning har vist at det å erstatte en periode med moderat intensitetstrening med to 30-minutters økter med høyintensiv trening, kan forbedre alt fra kardiovaskulær helse til kroppssammensetning. Men forbrenner du så mange kalorier som du tror?

En gjennomsnittlig spinnklasse forbrenner mellom 400 og 600 kalorier. Gjennomfører du spinning tre ganger i uken, kan du altså forbrenne opptil 1800 kalorier.

Spinning er bra for alle aldre, men du må være forsiktig

Fordi spinning er en treningsøkt med lite belastning, er det like bra trening for eldre voksne som for trenede idrettsutøvere.t. En studie fant for eksempel at når spinning blir gjennomført for ofte, kan høye intensitetsnivåer bidra til en reduksjon i ytelsen i stedet for en forbedring.

Videre kan overbelastning av lårene påvirke de andre musklene dine negativt. Hver gang du utfører den samme aktiviteten uten å variere treningen, ender du opp med å skape en ubalanse mellom forskjellige muskelgrupper. Med spinning, utvikler hoftebøyere og kjernen seg, noe som kan føre til ubalanse og eventuell skade. Du bør derfor variere med annen trening enn bare spinning.

Du må variere treningen

Spinning styrker hjertet ditt, og den danseklubblignende atmosfæren er unektelig motiverende, men hvis du vil gå ned i vekt eller fettprosent, er det smart å ha litt variasjon i treningsplanen.

Bortsett fra de ukentlige spinnklassene, kan du prøve noen personlige treningsøkter. En trener kan anbefale de beste treningsøktene for resultatene du ønsker og vurdere teknikken din. Deretter kan du trene på egen hånd.

Bruk av vekter vil tone musklene dine, slik at du ser mindre ut, og jo mer muskler du har, desto mer effektiv blir kroppen din, noe som betyr at du vil forbrenne flere kalorier når du hviler.

Relaterte artikler:

Spinning effekt på kroppen

Spinning trening

Om forfatteren

Nytt sosialt nettverk for skilte og single foreldre


INNSPURT!

Av Spurt

HØSTKUPP!

20-50% RABATT!

OPPTIL 70%

RABATT!

HØSTKUPP!

20-50% RABATT!

INNSPURT!

20-50% RABATT!