Enkel styrketrening

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Enkel styrketrening gjør du to ganger i uken med 2 sett med 12 til 15 repetisjoner av hver øvelse. Lær mer om enkel styrketrening.

Slik fungerer det: To ganger i uken gjennomfører du 2 sett med 12 til 15 repetisjoner av hver øvelse i rekkefølge, og hviler 30 til 60 sekunder mellom øvelsene. Etter 3 uker øker du vekten og / eller gjennomfører 3 sett.

Du trenger: En Swiss ball eller stol og et par manualer på 2-3 kg.

Knebøy med ball

Målretter bein og rumpe

Stå med en ball mellom ryggen og en vegg. Ha føttene fremover til de er litt foran hoftene, og legg hendene på lårene. Bøy knærne til lårene er parallelle med bakken. Stig opp når du har armene over hodet. Gå tilbake til startposisjon.

MERKNAD: Du kan gjøre denne øvelsen uten ball – bare trykk ryggen mot veggen.

Ro med manualer

Målretter rygg og kjernemuskulatur

Hold en manual i hver hånd og kom deg på alle fire med håndledd under skuldrene; strekk høyre bein bak deg. Bøy venstre albue, trekk vekten mot venstre side. Lavere vekt for å fullføre 1 repetisjon. Gjør 12 til 15 repetisjoner; Bytt side for å fullføre settet.

Manual hev

Målretter biceps og skuldre

Hold en manual i hver hånd og sett deg på en ball eller stol med knærne bøyd og føttene på bakken. Forlenge armene på sidene, håndflatene vendt fremover. Curle vekter mot skuldrene, og rotere deretter håndflatene vekk fra deg når du trykker manualer rett over hodet. Snu bevegelsen for å gå tilbake til startposisjon.

Bryst og triceps press

Målretter bryst og triceps

Hold en manual i hver hånd med ansiktet opp, knærne bøyd og hælene på en stabilitetskule (trykk den mot en vegg for ekstra stabilitet). Forlenge armene over brystet, håndflatene vender mot hverandre og albuene litt bøyde. Vekter ut til sidene; Gå tilbake til startposisjon. Bøy albuene, senk vektene mot hodet. Forlenge armene tilbake til startposisjon.

Mageøvelse

Ligg med forsiden opp med knærne bøyd 90 grader, justert over hoftene, armene til sidene og håndflatene mot underlaget. Trekk inn magemusklene, og senk deretter sakte venstre fot, og stopp like før den berører bakken. Løft venstre bein til startposisjon og gjenta på høyre side for å fullføre 1 repetisjon.

Relaterte artikler:

Enkel hjemmetrening

Enkel styrketrening hjemme

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Om forfatteren

-50%

SOMMER-SALG!

PÅ EN MENGDE

SOMMERVARER!