Enkel hjemmetrening

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

For dager der du ikke har lyst til å gå på treningssenteret eller trene utendørs, som løping eller sykling, gjør det enkelt med disse øvelsene hjemme.

Sirkeltrening

Sirkeltrening får opp pulsen og bygger styrke på kort tid. For å lage en sirkeltrening, må du først velge tre til fire øvelser som spensthopp, jogging på stedet, step-ups, fjellklatrere, burpees og hoppetau. Velg deretter tre styrketreningsøvelser som pushups, planke, crunches, utfall og knebøy. Veksle mellom kardio- og styrketreningsøvelser. Gjennomføre 30-sekunders intervaller av hver i 3 til 4 minutter. Gjenta denne sirkelen to til tre ganger.

Hoppetau

Hoppetau forbrenner kalorier, får opphjertefrekvensen og forbedrer koordinering, muskellastisitet og hjernefunksjon. I tillegg er det morsomt, enkelt og tar veldig lite plass. Etter en kort oppvarming gjennomfører du 30 sekunders hoppintervaller, etterfulgt av 15 til 30 sekunders hvile. Bland det med en kombinasjon av hopp med ett bein og brede til smale hopp.

Gå i trapper

Har du noen trapper hjemme? «Inkludere dem i kondisjonstrening. En trappetrening hjemme er omtrent så enkel som det går an å få blitt. Start med noen få minutter, og trene deg opp til lenger perioder når du føler deg sterkere.

Relaterte artikler:

Enkel styrketrening hjemme

Styrketrening øvelser uten utstyr

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Om forfatteren

-50%

SOMMER-SALG!

PÅ EN MENGDE

SOMMERVARER!