ANNONSØRINNHOLD FRA MILRAB |
Lag fruktige granolabarer med frukt, nøtter og havre. Perfekt som snacks før eller etter løpeturen!
Tidsbruk: 40 minutter
Gir 16 porsjoner
Ingredienser
2 kopper havre
1/2 kopp peanøttsmør
2 ss kokosnøttolje
1/2 kopp brun ris sirup
1 ts malt kanel
1 ts ren vaniljeekstrakt
3/4 kopp mandler, grovhakket
3/4 kopp hasselnøtter, grovhakket
1/2 kopp tørkede kirsebær
1/2 kopp rosiner
Slik gjør du
Forvarm ovnen til 150 grader. I en liten kasserolle over middels lav varme, varm kokosnøttoljen, og rør deretter inn peanøttsmør til den er blandet med oljen. Tilsett brun rissirup, kanel og vanilje. Bland godt. Slå av varmen. Bland sammen havre, nøtter og tørket frukt i en glassbolle. Rør inn peanøttsmørblandingen til den er godt blandet. Overfør blandingen i en bakepanne med bakepapir, og fordel granolaen jevnt ut. Bruk et bakepapir og trykk ned for å lage faste energibarer. Stekes i 20-25 minutter. Ta energibarene ut av ovnen og la dem avkjøles i pannen ved romtemperatur før du skjærer i passe store energibarer. Servere med en gang eller oppbevar i en lufttett beholder i kjøleskap i inntil én uke.
Næringsinnhold
208 kalorier – Fett – 10,9 g karbohydrater – 25,4 g protein – 5,3 g natrium – 45 mg.
Relaterte artikler:
Deilige energibarer med jordbær
ANNONSØRINNHOLD FRA MILRAB |