HØSTTURER!

SPAR OPPTIL 40% FØR DET ER FOR SENT


Effektiv trening for vektreduksjon

Trening for å gå ned i vekt hjelper lite hvis du ikke kombinerer det med et sunt kosthold. Lær mer om effektiv trening for vektreduksjon.

HIIT intervaller

For å virkelig se resultater når du løper på tredemølle eller ute, bruker elliptisk eller stasjonær sykkel, ønsker du å øke intensiteten på treningen. Du vil også forbrenne mer fett på kortere tid hvis du gjør noen enkle justeringer, og gjennomfører noen korte, men intensive treningsøkter hver uke.

Hvorfor du bør trene styrke for å gå ned i vekt

Styrketrening kan være effektivt for å gå ned i vekt. Hvorfor? Å bygge muskler øker faktisk kaloriforbrenningen lenge etter at treningen er over. Det beste alternativet for for vekttap er å kombinere både kondisjonstrening og styrketrening, spesielt hvis du vet hvordan du skal sette opp den mest effektive treningen på kortest mulig tid.

Gå deg ned i vekt

Turgåing er en legitim treningsform som er tilgjengelig for nesten alle, og ja, det kan hjelpe deg å gå ned i vekt så lenge du setter deg realistiske og er tålmodig.

Hva med løping?

Løping forbrenner et imponerende antall kalorier (rundt 200 etter bare en 30-minutters joggetur). Men hvis du virkelig ønsker å gå ned i vekt med løping, må du starte gradvis, i tillegg til å ha et næringsrikt kosthold (noe som forøvrig er viktig uansett hvilken trening du gjennomfører). Å planlegge hviledager er nøkkelen til å forebygge skader, slik at du kan løpe regelmessig, og det samme er å variere med hvilket underlag du løper på. Øke treningsmengde og intensitet gradvis, etter hvert som du blir i bedre form.

Relaterte artikler:

Effektiv trening på tredemølle for nybegynnere

Effektiv trening for å gå ned i vekt

Om forfatteren

Av Spurt

HØSTTURER!

SPAR OPPTIL 40%

Ultra Omega 3 er den ferskeste og reneste norske lakse-omega 3 som finnes på markedet