Effektiv slanking med trening

Har du prøvd alt av slankekurer og dietter, og ingenting fungerer? Hva med trening? Trening kan være en meget effektiv måte å slanke seg på for varig vektreduksjon.

Hurtig slanking med dietter og slankekurer

Slankekurer lover ofte mer enn hva de kan holde. Å leve på pulver og piller i uker eller måneder kan være helsefarlig, fordi du vet ingenting om hva preparatene egentlig inneholder. Dietter kan ofte være knalltøffe å holde, og hvem ønsker å sulte seg i uker og måneder? Felles for slankekurer og dietter er at det er nærmest umulig å opprettholde vekten etter endt slankekur eller diett. Hurtig slanking er derfor en sannhet med modifikasjoner. Ja, du kan komme raskt ned i vekt, men vil mest sannsynlig ikke greie å opprettholde vekten særlig lenge. For å ha en varig vektendring må du legge om livsstilen, og den beste måten å gjøre det på er å trene regelmessig.

Regelmessig og variert trening for å gå ned i vekt

Å trene regelmessig vil bidra til at du opprettholder en høy forbrenning, noe som gjør at du kan gå ned i vekt. Hva som ligger i regelmessig trening er ikke nødvendigvis trening hver dag, men heller at du alltid trener med ikke alt for langt opphold mellom hver treningsøkt. Å trene annenhver dag kan således være ideelt, for da får kroppen tid til å restituere mellom hver treningsøkt. Treningen bør variert med tanke på hva du trener, hvor mye og med hvilken intensitet. Typisk vil trening med høyere intensitet forbrenne mer kalorier, mens trening med lavere intensitet vil forbrenne mer fett.

Treningsprogram for å gå ned i vekt raskt

Å følge et enkelt og fleksibelt treningsprogram vil gjøre det enda enklere å trene for å gå ned i vekt. Du vil hele tiden hva du skal trene, hvor mye og med hvilken intensitet. Fleksibiliteten i treningsprogrammet gjør at du enkelt kan foreta nødvendige justeringer.

Effektiv slankekur på 14 dager

Du skal gjennomføre et eksperiment. Trene regelmessig i 14 dager, uten at du spiser noe mer enn du gjør nå. Etter 14 dager vil du garantert vekta være på vei ned. Treningen bør være med lav intensitet, og av ikke for lang varighet. Trener du mye, er kroppen nødt til å få tilført mer energi gjennom mat. Hvis du føler du trenger mer mat, så spis sunn mat.

Relaterte artikler:

Kalorifattig mat som metter

3 ting du må gjøre med en gang når du skal slanke deg

Om forfatteren

Legg inn kommentar