Dips trening

0
10
Dips trening
Foto: Adobe Stock
Artikkelen fortsetter etter annonsen fra Brynje of NorwayNår Brynjes plagg presterer på klodens mest ugjestmilde steder, så vil de garantert fungere for deg også!

Dips er en øvelse for overkroppen. Bred armtrening legger ekstra vekt på brystmuskulaturen. Lær mer om trening med dips.

Trening med dips

For å utføre en dips kan du bruke en benk, dipsstang eller fra et sett med ringer med armene rett ned og skuldrene over hendene, og senker deretter kroppen til armene er bøyd til en 90 graders vinkel ved albuene, og deretter løfter kroppen opp og går tilbake til startposisjonen.

Variasjon av dips

I fravær av utstyr for dips, kan en lettere variasjon av dips utføres med benk. Hendene er plassert på en benk rett under skuldrene eller på to parallelle benker. Beina er rette og plassert horisontalt; føttene hviler på en annen benk foran. Denne variasjonen trener overkroppsmuskulaturen på en liknende som dips på apparater, mens den reduserer totalvekten med en betydelig mengde. Denne øvelsen kan gjøres også ved kanten av en sofa, en kjøkkenbenk eller en hvilken som helst overflate som støtter.

Relaterte artikler:

Artikkelen fortsetter under annonsen fra X-lifeKundefavoritten Masterfit TP150 er en suveren tredemølle i høy kvalitet til hjemmebruk - storebroren til bestselgeren TP100!

Dips på benk

Styrketrening med dips

Annonse fra X-LIFEFå 30% rabatt hos X-life på en mengde merkeklær!