HØSTTURER!

OPPTIL 40%

RABATT!


OPPTIL 40% PÅ KONDISJONS-

APPARATER!

DU SPARER

KR 6000,-

Dietter for slanking

Det anslås at nesten halvparten av norske voksne prøver å gå ned i vekt hvert år. En av de beste måtene å gå ned i vekt er ved å endre kostholdet.

Det store antallet tilgjengelige kostholdsplaner gjøre det vanskelig å komme i gang, fordi du er usikker på hvilken som er best egnet, bærekraftig og mest effektiv. Noen dietter tar sikte på å dempe appetitten for å redusere matinntaket, mens andre foreslår å begrense inntaket av kalorier, og enten karbohydrater eller fett. Dessuten tilbyr mange helsemessige fordeler som går utover vekttap.

Rapid Burn er en av markedets mest solgte kosttilskudd for fettreduksjon

Her er de 7 beste kostholdsplanene for å hjelpe deg med å gå ned i vekt og forbedre din generelle helse.

Periodisk faste

Periodiske fastesykluser er perioder med faste og spising. Det har vist seg å bidra til vekttap og er knyttet til mange andre helsemessige fordeler.

Plantebaserte dietter

Plantebaserte dietter begrenser kjøtt og animalske produkter av forskjellige årsaker. Studier viser at de bidrar til vekttap ved å redusere kaloriinntaket og gi mange andre fordeler.

Lavkarobdietter

Lavkarbodietter begrenser karbohydratinntaket, noe som oppfordrer kroppen din til å bruke mer fett som drivstoff. De kan hjelpe deg med å gå ned i vekt og gi mange andre fordeler.

Paleo dietten

Paleo-dietten tar til orde for å spise hele matvarer, på samme måte som forfedrene dine spiste. Studier viser at det kan hjelpe med vekttap og redusere risikofaktorer for hjertesykdommer.

Dietter med lavt fettinnhold

Kosthold med lite fett begrenser inntaket av fett, da dette makronæringsstoffet er høyere i kalorier enn protein og karbohydrater. Studier har koblet dietter med lite fett til vekttap, og lavere risiko for hjertesykdommer og diabetes.

Middelhavsdietten

Middelhavsdietten legger vekt på å spise rikelig med frukt, grønnsaker, fisk og sunne oljer samtidig som det begrenser raffinert og sterkt bearbeidet mat. Selv om det ikke er en vekttapdiett, viser studier at det kan fremme vekttap og god helse.

Rapid Burn er en av markedets mest solgte kosttilskudd for fettreduksjon

DASH dietten

DASH dietten er en lite saltholdig diett som har vist seg å bidra til vekttap. Studier har også koblet det til ekstra fordeler for hjertet ditt og redusert risiko for andre kroniske sykdommer.

Relaterte artikler:

Forskjellige lavkarbodietter

Dietter for å gå ned i vekt raskt

Om forfatteren

Av Spurt

HØSTTURER!

OPPTIL 40% RABATT!