Den beste måten å slanke seg på

Hvor fort man kan gå ned i vekt er ikke det som bør hovedfokus, heller hvordan du skal slanke deg og at metoden du bruker gir en varig vektreduksjon. Vi lærer deg hvordan!

Den beste måten å gå ned i vekt

Glem slankekurer der tilbydere lover deg gull og grønne skoger i pulver og pilleform. Dette er kortsiktige løsninger, og kan også være skadelig og få store helsemessige konsekvenser. Du kan gå ned mye på kort tid når du følger slankekurer, men vil ubønnhørlig gå opp igjen etter måneder eller gradvis over flere år. Den beste måten å gå ned i vekt på er gjennom trening. Hva du trener spiller mindre rolle, bare du trener regelmessig, og trener med varierende intensitet. Det finnes ingen quick fix på det å gå ned i vekt, men det nærmeste du kommer er trening, for å nå din idealvekt og ha en varig vektreduksjon.

Hvor fort kan må gå ned i vekt

Å ha rask vektnedgang betyr at du må redusere inntaket av kalorier dramatisk, noe som igjen kan øke sannsynligheten for at du ikke klarer det og starter med overspising når du sprekker. Resultatet kan bli at du blir enda tyngre enn du var før du startet slankekuren. Ved å trene regelmessig vil du gradvis gå ned i vekt, og denne vektreduksjonen vil varig fordi regelmessig trening vil bidra sterkt til at du opprettholder en høyere forbrenning. Så du må være tålmodig og vite at du vil nå ditt vektmål, sakte men sikkert. Hvordan slanke seg fort når du trener er derfor mindre viktig, fordi du vet at du vil gå ned i vekt, bare at det vil ta litt tid. Om det handler om å slanke seg 10 kg eller 20 kg spiller mindre rolle, bare du reduserer vekten jevnt og trutt i et tempo du er komfortabel med.

Trening for å oppnå ønsket vektreduksjon

Trening er tett forbundet med vektreduksjon. Når du trener forbrenner du kalorier og fett, og selv om du fortsetter å spise det samme, vil du gå ned i vekt. Legger du om kostholdet og spiser sunnere, vil det bidra til ytterligere vektreduksjon. Trene variert, gjerne med trening som virker på de store muskelgruppene, som løping og langrenn. Dette kan være effektive treningsformer for å gå ned i vekt. Variere også intensiteten når du trener. Trening med høy intensitet øker forbrenningen, mens trening med lavere intensitet kan øke fettforbrenningen din. Som vi har vært inne på tidligere, må du trene regelmessig. Dette er viktig for å innarbeide trening som en rutine og for å opprettholde en høy forbrenning. Trene annenhver dag. Synes du det er mye kan du trene korte, men hyppige treningsøkter. Det kan være treningsøkter som er så korte som 5 minutter. Du tenker kanskje at så korte treningsøkter ikke har noen treningseffekt? Det har det, og etter hvert vil du øke lengden på treningsøktene, når kroppen blir sterkere og er klar for økt belastning.

Trening = vektreduksjon

Den beste måten å slanke seg på er gjennom trening. Trening gir deg en rekke fordeler, i tillegg til at du blir slankere. Du blir sterkere, raskere og mer utholdende, og får mer overskudd til andre gjøremål i hverdagen. Gjør deg selv en tjeneste. Start å trene nå.

Relaterte artikler:

Rase ned i vekt

Hvor lang tid tar det å gå ned i vekt

Om forfatteren

Legg inn kommentar