Bruschetta med kikert og tomat

0
237
Bruschetta med kikert og tomat
Artikkelen fortsetter under annonsen fra X-LIFE

Lær hvordan du kan lage Bruschetta med kikerter til lunsj eller som frokost eller et solid mellommåltid.

Gir 10 porsjoner
Tidsbruk: 40 minutte
r

Denne retten passer godt til lunsj, men kan være like velsmakende til frokosten eller som mellommåltid. Retten kan også toppes med avokado og tomater. Den kan også spises med egg eller geitost. Tunfisk kan også passe til denne retten. Oppskriften gir rikelig med mat, så lagre ekstra i kjøleskapet for å spise gjennom hele uken.

Ingredienser

1 ss ekstra virgin olivenolje
1 fedd hvitløk, hakket
1 rødløk, i terninger
1 gulrot, i terninger
1 selleri, i terninger
1 ts rød pepperflak
½ kopp hvitvin
1 boks kikerter, skyllet
1 poser spinat
¼ kopp vann, pluss mer om nødvendig
½ buntpersille, grovhakket
1 landbrød

Artikkelen fortsetter under annonsen fra X-LIFE

Slik gjør du

Varm olivenoljen over middels varme i en stor stekepanne. Tilsett hvitløk, løk, gulrot, selleri og pepperflak. Stek i 4 minutter, eller til den er myk og gjennomskinnelig. Tilsett kikerter, spinat og vann. Stek i 20 minutter, tilsett mer vann hvis pannen blir for tørr. Rør inn persille i de siste minuttene av tilberedningen. Mos blandingen grovt og fjern den fra varmen. Skjær brødet i 10 skiver, drypp oljen og rist brødet på en grill eller i en stekeovn med grillelement. Fordel kikertblandingen på brødet.

Næringsinnhold

184 kalorier, 29 g karbohydrater, 4 g fiber, 6 g protein, 4 g totalt fett, 0,5 g mettet fett, 363 mg natrium.

Annonse fra X-LIFE

HØSTSALG!