Brunt sukker hardt

0
541
Brunt sukker hardt
Artikkelen fortsetter under annonsen fra X-LIFE
X-LIFE.NO gir deg alt du trenger av treningsutstyr!

ALT AV UTSTYR TIL

HJEMMETRENINGEN!

OPPTIL 40% RABATT!

Hva er den raskeste måten å ta fra deg gleden med baking? Du åpner skapet, bare for å finne brunt sukker som er klumpete og hardt.

Mykne opp brunt sukker som er hardt

Ha brunt sukker i mikrobølgeovn med et fuktig papirhåndkle. Hvis du trenger mykt brunt sukker umiddelbart, legg det steinharde sukkeret i en mikrobølgesikker bolle, legg et fuktig papirhåndkle på toppen og varme i 20 sekunder. Hvis du opplever at sukkeret fremdeles ikke er bløtt etter 20 sekunder, kan du gi det ytterligere 20 sekunder i mikrobølgeovnen, og bryte det opp store biter.

Ha brunt sukker sammen med en fuktig ingrediens. Hvis du er framsynt nok til å sjekke spiskammeret noen dager før du planlegger å bake, og oppdager at det brune sukkeret er hardt, er dette en enkel løsning. Ta en skive sandwichbrød, noen epleskiver eller en håndfull marshmallows – alle tre hjelper til med å sette fuktighet tilbake i sukkeret. Legg dem på toppen av det brune sukkeret i en forseglet plastpose eller lufttett beholder, og sukkeret blir mykt om en dag eller to.

Hold brunt sukker mykt med riktig lagring. Den mest effektive måten å holde brunt sukker mykt på, er å holde det forseglet i en lufttett beholder. Trikset er å begrense lufteksponering så mye som mulig. Pakk sukkeret i en så liten beholder som mulig, slik at det knapt er luftrom mellom sukkeret og lokket. Hvis du ikke har en lufttett beholder som er liten nok, må du forsegle sukkeret i en plastpose (sørg for å skvise ut all luften), før du oppbevarer den i beholderen.

Artikkelen fortsetter under annonsen fra MILRAB

HØSTSALG!

OKTOBERFEST HOS MILRAB

SPAR

OPPTIL

40%!


Relaterte artikler:

Cookies uten brunt sukker

Fruktsukker vs sukker

Annonse fra X-LIFE

HØSTSALG!

OPPTIL

45%

RABATT!