ANNONSØRINNHOLD FRA MILRAB |
Søte brownies med ostekrem og bringebær tar vanlige brownies fra deilig til dekadense. Lær hvordan lager brownies med ostekrem og bringebær.
Ingredienser
- 200 gram mørk sjokolade av god kvalitet
- 200 gram usaltet smør, myknet
- 400 gram melis
- 5 egg
- 110 gram vanlig mel, siktet
- 400 gram kremost
- 1 ts vaniljeekstrakt
- 120 gram friske bringebær
Slik gjør du
Trinn 1
Forvarm ovnen til 170°C. Smør og kle en 20 x 30 cm lamingtonpanne.
Trinn 2
Legg sjokoladen i en bolle over en kjele med kokende vann til den er smeltet. Sett til side for å avkjøle litt.
Trinn 3
Rør sammen smøret og 250 gram av melis, tilsett deretter 3 av eggene, ett om gangen, pisk godt etter hver tilsetning. Rør inn den smeltede sjokoladen, og vend deretter inn melet. Fordele tre fjerdedeler av blandingen i langpannen.
Trinn 4
I en separat bolle, pisk kremost, resterende sukker og egg og vaniljeekstrakt til en jevn blanding, og fordele deretter over sjokoladebunnen.
Trinn 5
Hell den resterende sjokoladeblandingen over kremostlaget og bruk en gaffel til å virvle sjokoladen. Plassere bringebærene på toppen og stek i ovnen i 40-45 minutter.
Trinn 6
Sett til side or avkjøling, skjær deretter i firkanter og servere.
Relaterte artikler:
ANNONSØRINNHOLD FRA MILRAB |