Brownies med ostekrem og bringebær

Søte brownies med ostekrem og bringebær tar vanlige brownies fra deilig til dekadense. Lær hvordan lager brownies med ostekrem og bringebær.

Innhold i denne artikkelen

Ingredienser

  • 200 gram mørk sjokolade av god kvalitet
  • 200 gram usaltet smør, myknet
  • 400 gram melis
  • 5 egg
  • 110 gram vanlig mel, siktet
  • 400 gram kremost
  • 1 ts vaniljeekstrakt
  • 120 gram friske bringebær

Slik gjør du

Trinn 1

Forvarm ovnen til 170°C. Smør og kle en 20 x 30 cm lamingtonpanne.

Trinn 2

Legg sjokoladen i en bolle over en kjele med kokende vann til den er smeltet. Sett til side for å avkjøle litt.

Trinn 3

Rør sammen smøret og 250 gram av melis, tilsett deretter 3 av eggene, ett om gangen, pisk godt etter hver tilsetning. Rør inn den smeltede sjokoladen, og vend deretter inn melet. Fordele tre fjerdedeler av blandingen i langpannen.

Trinn 4

I en separat bolle, pisk kremost, resterende sukker og egg og vaniljeekstrakt til en jevn blanding, og fordele deretter over sjokoladebunnen.

Trinn 5

Hell den resterende sjokoladeblandingen over kremostlaget og bruk en gaffel til å virvle sjokoladen. Plassere bringebærene på toppen og stek i ovnen i 40-45 minutter.

Trinn 6

Sett til side or avkjøling, skjær deretter i firkanter og servere.

Relaterte artikler:

Bringebær karbohydrater

Referanser

Om forfatteren