BMR kalkulator

0
1117
BMR kalkulator

BMR kalkulator. Lær om hva en BMR kalkulator er og hvordan du kan bruke kalorikalkulatoren for å estimere hvor mange kalorier du har behov for å løpet av en dag.

Hva er BMR

BMR står for Basal Metabolic Rate, som er en måling av antall kalorier du trenger for å opprettholde grunnleggende funksjoner i kroppen som åndedrett, sirkulasjon og produksjon av celler.

Hvordan måle din BMR med kalorikalkulator

Du kan raskt og enkelt måle din BMR med SpurtBMR, som er en nøyaktig kalorikalkulator basert på Harrison Benedict formelen.

Artikkelen fortsetter under annonsen fra MilrabNyheter! Vær først ute med det nyeste!

I tillegg estimerer kalorikalkulatoren kaloribehov ut fra ditt aktivitetsnivå. Legg inn kjønn, alder, høyde og vekt, i tillegg til ditt aktivitetsnivå i løpet av en dag. Kalorikalkulatoren gir antall kalorier du trenger for å opprettholde nødvendige livsfunksjoner (BMR) og antall kalorier du trenger med tanke å ditt aktivitetsnivå i løpet av en dag (CPM).

SpurtBMR

Kalorikalkulatoren gir deg et estimat, og kaloribehovet kan avvike fra hva som faktisk er ditt kaloribehov. Test ut for å finne ditt faktiske kaloribehov i løpet av en dag.

Relaterte artikler:

Gå ned i vekt med kalorikalkulator

Sett deg mål med kalorikalkulator

Annonse fra MilrabSove ute!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her