BMI og idealvekt for menn

0
1358
BMI og idealvekt for menn


HØSTSALG!

Opptil 

23%

rabatt!Hva er din BMI og idealvekt? Lær hvordan du kan bruke en vektkalkulator som enkelt raskt beregner BMI og idealvekt, og hvor mange kalorier du trenger for å opprettholde vekten.

Hva er BMI?

Verdens helseorganisasjon (WHO) har fastsatt grenseverdier for BMI (Body Mass Index eller KMI (Kroppsmasseindeks))hos voksne. BMI er et uttrykk for vekt i forhold til høyde og er lik vekten delt på kvadratet av høyden. Eksempelvis vil en person som måler 190 cm og som veier 90 kg få BMI på 90/1,9 x1,9 = 90/3,61 = 24,9 kg/m2.

Kroppsmasseindeks (KMI)

FINN FORMEN I HØST MED SCHWINN IC8 SPINNINGSYKKEL

Schwinn-ic8-3 spinningsykkel
Foto: X-life.no

Schwinn IC8 spinningsykkel er en Zwift®-kompatibel, meget solid spinningsykkel fra en av verdens største merkevarer, kjent for sin kvalitet og unike design. Denne spinningsykkelen setter en ny målestokk innenfor innendørs sykling. Det presise magnetiske bremsesystemet kombinert med tekniske funksjoner gjør IC8 til en meget god spinningsykkel for de kresne.

Sykkelen leveres med 18 kg tungt svinghjul, som gir deg et jevnt og godt tråkk, uansett motstand. Motstand justeres enkelt ved å dreie på et dreiehjul som er festet i rammen.
Dual SPD pedaler som passer både til sykkelsko og vanlige sko.

Artikkelen fortsetter under annonsen fra X-life

30%

PÅ ALT FRA

NORDIC!LES MER OM SCHWINN SPINNINGSYKKEL HER >>

Eksempler: En person med høyde på 180 cm kan ha en normalvekt på 60 til 81 kg, overvekt i ved 81-97 kg og fedme ved vekt over 97 kg. En person med høyde på 165 cm kan ha en normalvekt fra 50 til 68 kg, overvekt ved 68-82 kg og fedme hvis vekten er over 82 kg.

Vektkalkulator for menn for å beregne BMI og idealvekt

Legg inn alder, kjønn, vekt og høyde, og angi også daglig aktivitet for å få din vektstatus.

Er du en 35 år gammel mann som veier 75 kg og har en høyde på 185 cm, og gjennomfører noe trening, tilsvarer det en BMI på 21,91. Din idealvekt er 76,85 kg, og du må spise 2455 kcal for å opprettholde vekt, og 2490 kcal for å opprettholde idealvekt.

Relaterte artikler:

BMI og idealvekt for kvinner

Hvor mye du må trene for å gå ned 1 kg

Annonse fra X-LIFESX-erfit Indoor 200 er en stødig og solid spinningsykkel for deg som ønsker å komme i form!